12:12

God förmiddag, har ni det bra?
Jag jobbade kvällen igår som jag nämnde och det var inte alls kul att köra till jobbet i den snöstormen som sen övergick till regn. Det är 80 på vägen till jobbet, jag låg i 40 och bilen åkte ändå som en pulka på vägen, noll fäste med marken. Usch säger jag bara. Hemvägen var lite bättre dock då det hade börjat smälta bort och idag är all snö borta och vi har 5+ ute. Jag är glad så länge det varar.
Idag har jag varit produktiv och städat undan en del, bakat en cheesecake och förberett maten tills idag. Jag ska göra kroppkakor, har längtat efter det sen sist så tänkte passa på nu när man är ledig då det tar en stund att göra. Ikväll kommer Jennie med familj hit på fika, jag bjöd över dom då jag tyckte det gått på tok för lång tid sen vi sågs, hehe.

Innan jobbet igår var jag produktiv och virkade fyra stycken nya nyckelringar, de sålde dock slut direkt. Har påbörjat ett gäng till så det kommer finnas inom kort för de som är intresserade.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Men så himla tråkigt med väglaget! 40 kilometer Fy, här var det inte så mycket kaos. Var halt och idag är det halar!
men vad gott med cheaskaks! min favorit!
så fina nyckelringar! Säljer du dom också ? 😊
nouw.com/paulinarodhe
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja usch!! Tack! Japp 🥰
nouw.com/shinelikeapearl
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Här är det slask på vägen så det blir ju snorhalt när man ska cykla sen 😊.. det kommer regna till fredag men i helgen ska det frysa på hmm asså vädret leker med oss
nouw.com/2barnsmammaochfru
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Elin,
Usch va segt att det går så långsamt nu i trafiken när det kommer bli halt. Bra att folk kör försiktigt men ändå liksom.
Snön är fin men ibland är det nästan omöjligt att ta sig fram med rullstol & permobil & till dom finns inga dubbtäck....fick vända hem en vinter på väg till jobbet för jag kom inte längre.
Väldigt gulliga bollar till nyckelringar du gjort 😊
soclosedecember.nu/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen!! Ja det kan jag tänka mig 😥 Tack!
nouw.com/shinelikeapearl