2019

God förmiddag, här vaknade vi till blå himmel, sol och 6+. Tråkigt att det ska blåsa så bara men man kan väl inte få allt.
Jag brukar skriva en större sammanfattning såhär på nyårsafton men jag har jobbat så mycket och inte alls haft tid till att planera någonting, tyvärr. Men jag passar på att skriva några rader nu istället.
Hur klyschigt det än låter så känner som att 2019 blev mitt år. Det har inte varit några sådana extrema dippar som innan. Självklart har det varit upp och nergångar men jag känner att det har varit mer stabilt i år. Åren innan har jag skrivit om år fyllda med ångest, hat, depression, förlust, separation och gud vet allt. I år har det inte alls varit så.
Mu kom in i våra liv och tog våra hjärtan. Vi har varit hos min mamma flera gånger på kräftskiva, Small Lake Meet och lite spontanare. Jag har haft sådana underbara människor i mitt liv, inte minst frugan som för alltid kommer finnas i mitt hjärta vad som än händer. Jag tog äntligen mitt körkort. Jag har inte bara fått ett jobb utan fyra genom året. 2019 did me good och detta året var helt klart min revansch för alla er som trodde att det aldrig skulle bli bra. Jag ser fram emot vad 2020 kommer med.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Bylisa,
Härligt med ett revansch år!! Och så härligt att se fram emot vad som ska komma! Gott nytt år!
bylisa.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen! Desamma 😍
nouw.com/shinelikeapearl
Hannas krypin ,
Vad härligt att läsa att du haft ett så bra år utan de där riktiga dipparna Skoj med att ni blev med hund, Mu är ju bästa namnet.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen!! 🥰
nouw.com/shinelikeapearl