2019-05-19

Nu var jag slut på idéer till rubriker igen och jag är för trött för att orka bry mig ikväll faktiskt. Anyway, har ni haft en fin söndag? Här har det varit bra. Vi var i garaget en sväng och pillade lite med bilen, bland annat handbromsen som inte funkade som den skulle. Sen har jag pluggat många, långa timmar känns det som. Teorifrågorna snurrar mer eller mindre i huvudet men känns som att jag har ganska bra koll ändå så det är skönt. När vi var klara med allt nödvändigt så åkte vi ut till Micke och Jennie med lite fika. Tjatade ett tag och drack kaffe. Efter det har det inte hänt allt för mycket dock, middag och en dusch. Ska snart ordna morgondagens matlåda men annars händer det inte mer idag.

Hur söt är inte Mu i sin skjorta?

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Sara,
Skönt att höra att ni har haft en bra dag. Blev det bra med handbromsen? Teori är verkligen jobbigt att nöta in, du får försöka påminna dig om varför det är så värt det!
www.onyourfeet.blogg.se
Jennysvardag
Jennysvardag,
Det är så härligt att åka och fika hos vänner. Delikate bollar är ju så goda 😍 Vi har haft en kanon dag med fint väder.
nouw.com/jennysvardag
Lexochlogan
Lexochlogan,
Ja ibland begränsar det verkligen inläggen här med, utan en bra rubrik och bra bilder blir det sällan inlägg här 🙈 men det du körde på nu funkar ju alltid 👌🏻 Supersöt, vår chihuahua goliat vägrar dock kläder 😂
nouw.com/lexochlogan
Amanda ,
Jag älskar värkligen delekatboll ett måste när jag fikar här har solen varit framme 😍
www.amndiz.se
Sarah,
Jag håller med om att det där med att komma på rubriker kan vara svårt ibland 😋 Skönt att det känns bra med teorin 😊
CheerSarah.devote.se
Mirre,
Ja detta med rubriker tar slut ibland, man får ju tänka för att det ska vara talande, det är som sagt svårt ibland, skön söndag ändå
sweetwords.se
Amandizan
Amandizan,
Här har det heller inte hänt så mycket mest kollat serie och lagat middag. Vad pluggar du?
nouw.com/amandizan
simplebynaomi
simplebynaomi,
Låter ju som en skön söndag och lille Mu var otroligt söt i sin skjorta 😊 Skönt att du känner att du har koll ändå, hoppas det går bra så det fastnar ordentligt!
nouw.com/simplebynaomi