2019-12-18

God dag, hur har ni det?
Jag lyckades med konsten att somna på soffan igår kväll och vaknade inte fören 21:00 så det var allt annat än lätt att bara lägga sig att sova sen, väl jag ska jobba kväll idag så jag inte skulle upp tidigt. Sov konstigt, somnade sent, vaknade ett par gånger och ja det var väl som vanlig egentligen.
Idag fick jag iallafall mitt morgonkaffe, katastrof igår när kaffet var slut haha. Har inte gjort så mycket vettigt idag vill jag lova. Varit ute med hunden, diskat och bara tagit det lugnt. Har lite huvudvärk, hoppas den släpper tills man ska jobba iallafall. Har nyss ätit lite, köpte en sådan här kopp vet inte vad de kallas egentligen men tycker de är perfekta sådär när man inte orkar egentligen. Nu ska jag rulla mot jobbet om en och en halv timma lite drygt men fram tills dess ska jag bara göra så lite som möjligt. Vad gör ni idag?

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Sån där kopp brukar jag köpa åt sonen, håller med om att det verkligen är enkelt 😃. Perfekt liksom. Låter som din dag blir idag var ungefär som min igår, jag jobbade och sen bara slappade jag. Idag blir det lite annat dock ska på sonens julshow och till vårdcentralen förutom att jobba då.
www.saramadeleine.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
jag har varit och kollat på en lägenhet idag sen har jag varit hemma =) sån har jag aldrig ätit =)
nouw.com/2barnsmammaochfru
Inne hos Ina ,
Skönt att kunna ta det lugnt när man somnat sent. Jag har jobbat hela dagen och så här vi julhandlat mat inför julen ikväll. Nu blir det lugna puckar fram till morgondagen.
innehosina.com
Snabela ,
Sånna där koppar är lämpliga, såna brukar jag köpa med mig till jobbet ibland när jag inte orkar att fixa nån matlåda.
nouw.com/snabela
Hannas krypin,
Det är ju så jobbigt när det blir så där att man somnar. Tycker det tar så lång tid innan man vaknar. Kan tänka mig att dagen blev lite fel för dig. Skönt att du kunde ta det lugnt innan det var dags att åka till jobbet. Jag har tränat, läst och bloggat. En sån där dag när jag inte gjort så mycket vettigt.
hannafialotta.blogg.se
Mina ,
Jobbigt när man somnar under dagen och det förstör nattsömnen men skönt att du kunde vila innan jobbet. Hoppas att huvudvärken släppte så du slapp den när du jobbade ❤
minasvarld.nu
Lexochlogan
Lexochlogan,
Somnade på soffan fast på kvällen, man somnar gott men min kropp klara inte en hel natt i soffan så idag mår jag kasst 🙈 ja vaknar man väl så sover man ju riktigt kasst
nouw.com/lexochlogan
Tess,
Har många ggr somnat i soffan o haft världens värk, soffan är inte super skön men när man väl somnar då sover man som en bebis ;p hatar dock att vakna mitt i natten o bara; ojjj! Hahah
blondinas.se