2020-01-05

God kväll, har ni haft en fin söndag?
Här har det blivit lite fullt upp men ändå på en lugn nivå. Började dagen med tvättstugan vid 12:00 och det håller jag på med ännu. Tråkigt som attan men väldigt skönt när det är gjort. Åkte och handlade en sväng då jag såg ett recept på oreopaj som jag bara var tvungen att testa (ni kan se och läsa om den i tidigare inlägg). Sen kom Jennie med nästan hela familjen då gubben skulle tatuera henne. Passade perfekt då pajen precis blev klar så jag fick bjuda på kaffe och fika och hundarna kunde busa av sig.
När de åkte så passade vi på att åka och handla mat, nu har vi ätit för en stund sedan och jag har fått diska undan. Hann även kasta mig in i en dusch så nu är jag nyduschad och har fått krypa ner i soffan i min one piece, bättre blir det nog inte en söndagskväll.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Låter som en perfekt söndag 😊
nouw.com/jenniferssynpalivet
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Den där pajen låter helt galet god ju 😃. Var tvungen att att kolla receptet 😊. Älskar när man läser om dina bakgrejer här 😃. Så roligt med besök också 😊
www.saramadeleine.se
Amandizan
Amandizan,
Vilken produktiv söndag du har haft och trevligt med fika😊jag fick också undan disken tidigare skönt när det är gjort😊
nouw.com/amandizan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo verkligen, hehe.
nouw.com/shinelikeapearl
Mina,
Pajen lät verkligen god och det receptet måste jag kolla in. Kul med nya receptt på fika och här hittar man alltid roligarefept ❤
minasvarld.nu
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja så gott!! ❤
nouw.com/shinelikeapearl
Annica,
Lät riktigt gott med den pajen! Ska kika in receptet.. Vår söndag tillbringades hemma hos barnens farmor firandes vår yngsta som fyllde 4 år igår.. 😊 Så grymt skönt med lugn söndag.
annicama.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Natascha ,
Tvättdag på söndag verkar vara en rutin för många av oss och visst är det skönt när det är klart 😅 ja jag såg ditt inlägg om pajen.. Tog en skärmdump på den och ska testa vid ett tillfälle.
natascha.bloggplatsen.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Här blir det lite när som pga oregelbundna arbetstider hehe! Kul❤
nouw.com/shinelikeapearl