22:37

Det blev lite kaka på kaka med reklaminlägg såg jag här idag, förlåt för det. Tanken var att få skrivit några mer inlägg idag på dagen med dagen blev otroligt mycket mer kaos än vad jag hade tänkt. Hade inte räknat med den brutala mängden människor som skulle ut och julhandla i sista sekund, hela köpcentrumet kändes som ett slagfält om jag ska vara ärlig och vi stod i kö bland annat 30 min på H&M. Så ja, det drog ut på tiden mer än vad jag räknat med. Väl hemma upptäcker jag tusen grejer jag glömt så fick fick ge oss iväg ännu en gång och jag tror fortfarande att jag har glömt något, det visar sig väl. Minns inte ens allt jag har bollat med ikväll. Färgat hår, diskat, gjort tryffel, slagit in paket, duschat, gjort färdigt sista julklappen (på bilden), käkat och ja säkerligen tusen grejer till. Känner mig stressad, eller jag gjorde iallafall. De börjar väl lägg sig lite, nu ska jag bara rulla lite tryffel så blir det sängen sen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

charlottelinden.se,
Åh, jag kan tänka mig att det var väldigt mycket folk ute idag. Jag har inte köpt det jag skall göra heller så kommer få ge mig ut imorgon... Ser INTE fram emot det!
charlottelinden.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Usch hoppas du slipper de värsta!
nouw.com/shinelikeapearl
Amandizan
Amandizan,
Vilken dag verkligen! Hoppas du hinner lugna ner dig lite så du inte är allt för stressad. Men tror du kommer sova gott inatt ❤
nouw.com/amandizan