42K

Idag slog gamle Bettan över till 42K mil, kan ni tänka er att hon rullar felfritt ännu? Ett mirakel haha. Solen sken över oss så jag bestämde mig för att bilen förtjänade en tvätt och kors i taket så fanns det en lack under all smuts. På tok för länge sedan den blev tvättad nu. Passade på att svänga förbi garaget och limma fast mitt backspegelglas som för andra gången lossnat med så nu är bilen så bra den kan bli.

Förutom det så har vi varit i Vetlanda en sväng idag igen och handlat lite en denna gång till min bil. Jag har städat, tvättat, diskat och gjort praliner. Ja det har varit en produktiv dag faktiskt. Just nu är gubben i Älmhult med en kompis för att kika på en bil så jag passar på att bara ta det lugnt. Fått undan efter middagen, förberett inför jobb imorgon och tagit en lång, välförtjänt dusch. Ska snart kika på Farmen och ja, inte göra mycket mer idag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Ullie,
Åh skönt när de går bra
Men va duktig du har varit lugn dag här kram
weberskold.se
charlottelinden.se,
Fantastiskt när bilar går bra trots att de gått många bil eller är gamla 😊 Vår bil är från 99 och går som smort fortfarande!
charlottelinden.se
Moa Larsson,
Känns alltid som att man rullar in i biltvätten med en bil, och ur biltvätten med en helt annan! Haha! Skönt med både nytt och nöje i form av städning och praliner. De är ju ruggigt fina om det är de i inlägget under!
moafidelie.com
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Låter som du hade en härlig söndag och bilen blev tvättad 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
jessica,
oj så mycket du fick gjort, haha hade också behöft tage tag i en del städ här hemma , dock var ja inte lika duktigt haha 😂❤
nouw.com/jessiekaos
Beccxans
Beccxans,
Härligt med en bil som bara går och går! Jag hade med behövt tvätta min bil 🙈 och framförallt städa bort allt grus som barnen dragit in i den. 🙄
nouw.com/beccxans