Äggfasta - Hur funkar det egentligen?

Det är många som skrivit och frågat angående äggfastan, hur det funkar och liknande så jag tänkte skriva ett litet inlägg om det.

Under äggfastan äter man mellan 6 - 12 ägg per dag beroende på hur mycket du känner att du behöver. Till varje ägg ska man äta 15 g fett i form av t.ex äkta smör eller hemgjord majonnäs. Du får också äta ost som innehåller max 1 g kolhydrater per 100 g. Jag har kört på Babybel och Icas fetaost. Förutom att du ska dricka så mycket vatten som möjligt går det även bra att dricka kaffe eller te. Fastan pågår i 5 dagar.

När jag började med detta trodde jag att jag skulle klara max 1 dag men nu är jag inne på dag 3. Första dagen var helt klart värst, jag bara tänkte på allt jag ville äta men inte kunde och jag var helt slut både i kropp och knopp men sen vaknade jag andra dagen med ny energi och sen dess har det bara flutit på. Kommer såklart göra ett inlägg på måndag när jag ska bryta fastan och berätta hur det gick och vilka resultat jag fått.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Johaannaa
Johaannaa,
Ska bli spännande och få läsa ditt resultat 😃! Starkt jobbat av dig ! Jag hade nog inte klarat de ! Har inte den motivationen haha men skulle behöva den ;D
nouw.com/johaannaa
bakaOmat
bakaOmat,
Vad kul att läsa!
skönt med ny energi och att du känner flytet!
som jag skrev på ditt förra inlägget så tror jag inte jag klarar det, men jag får kanske testa, ska bara komma igenom första dagen 😂
väntar med spänning på resultaten.
nouw.com/bakaomat
Marie,
Jag kan inte äta mycket ägg för jag får förhöjd kolesterol då, men vet att fler kört äggfasta och får goda resutlat =D
sweetwords.se
Emma
,
Kommer nog ta och testa detta, älskar ägg så tror de hade passat mig toppen!