Aktivitetsarmband från Cykelkraft

Inlägget är i samarbete med Cykelkraft.

God förmiddag, redan måndag igen och ny vecka med nya möjligheter helt enkelt. Jag sitter i soffan än så länge med en kopp kaffe och tänkte ta tillfället i akt att berätta för er om min nya favoritprodukt, nämligen ett aktivitetsarmband. Märket är Sigma och det har flera smarta funktioner som stegräknare, distansmätare, kalorimätare och möjlighet att koppla ihop med appen Sigma Activ som du hittar gratis i både Google Play och Appstore.

Nedan ser du några bilder från min app, där ser jag enkelt en översikt av all data samt att den mäter hur mycket jag sover och hur bra. Detta är jag själv väldigt impad över, hehe. Appen är superenkel och du kopplar den till armbandet med bluetooth.

Armbandet har en stor display med väl synlig text där du då kan välja att se bland annat antal steg, kaloriförbränning och tid om du har kopplat den till din telefon. I appen kan du även ställa in dina personliga mål och och sen se aktuell statistik i diagram.
Jag har än så länge bara hunnit använda den några dagar men jag är mer än nöjd än så länge, detta har verkligen blivit en stor hjälp i vardagen och blivit någonting som jag nu inte kan leva utan. Det perfekta hjälpmedlet.

Jag har som sagt införskaffat detta hos Cykelkraft där de har flera modeller om det är något som intresserar dig. Annars har de hela sina webbshop fullproppad med allt du behöver till ditt aktiva liv, sen är de även specialiserade på cyklar så för er som har det intresset rekommenderar jag dom starkt. Har handlat hos dom flera gånger och alltid varit supernöjd!

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Åh vilken bra grej 😊 Kanske borde skaffa en sån. Kul med samarbete
evahle.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja det är super smart!
nouw.com/shinelikeapearl
Jenny,
Åh vilken bra!!
Jag har en smartwatch redan men annars hade jag verkligen velat prova den du har!!
Så bra och tydlig display, de flesta är så små att man knappt kan läsa vad det står.

Ha en fin dag,
kram kram
jenzel.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja den är super! Kram 💕
nouw.com/shinelikeapearl
Jennysvardag
Jennysvardag,
Vilket bra aktivitetsband och app. Jag skulle väldigt gärna vilja se hur jag sover.
nouw.com/jennysvardag
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja det är super intressant faktiskt!
nouw.com/shinelikeapearl