Alla hjärtans dag presenter

Inlägget är i samarbete med GetPersonal.se.

God förmiddag, har ni haft en fin start på onsdagen? Här är det bra, sitter i soffan och har precis tagit fram datorn för att skriva detta inlägg. Det är ju så Alla hjärtans dag är alldeles runt hörnet och jag vet hur svårt det kan vara att hitta den perfekta presenten till pojk- eller flickvännen så jag tänkte tipsa er om mina personliga favoriter i år.
GetPersonal är nämligen en webbshop som riktar in sig på bland annat presenter, personliga smycken med gravyr och mycket annat. De har verkligen de bästa presenterna till alla tillfällen och alla hjärtans dag är inget undantag. Jag själv är svag för graverade smycken, tycker de är en perfekt present då det blir så personligt och du kan utforma det efter era önskemål.

Tänkte ta tillfället i akt och visa mina favoriter i år, kanske blir du inspirerad eller så går du vidare till deras sida och hittar dina andra favoriter, men jag kan nästan lova att något kommer du hitta iallafall.

Först ut en ett passfodral som du såklart kan få graverat med, både fint och praktiskt. Är du snäppet mer romantisk så rekommenderar jag ett kärlekslås. Detta är verkligen en personlig favorit som man då kan gravera med era namn, datum eller liknande.

Nu till det bästa av allt då, graverade smycken. Jag själv föll för detta parhalsband, lite som bästishalsband man hade som liten fast en vuxnare sak. Dessa kan du då gravera med t.ex ert datum eller namn. Ett sådant här tror jag att jag själv ska beställa.
Sist ut är ett armband, ett liknande har jag köpt innan faktiskt och det blev väldigt uppskattat så detta rekommenderar jag om du inte vet vad du ska köpa, det passar de flesta.

GetPersonal har fri frakt, pluspoäng för det såklart men även otroligt snabb leverans. Beställer du innan 15:00 en vardag skickas det samma dag så du behöver aldrig vänta speciellt länge. Jag vill verkligen rekommendera dom för alla slags presenter.

Jag kommer köpa mina Alla hjärtans dag presenter hos GetPersonal.se och tycker ni ska göra desamma.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Elisabeth,
Armbandet tyckte jag var snyggt
www.sjubarnsmamman.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
lillaax
lillaax,
Schyssta förslag! Jag älskar alla hjärtans dag, men brukar ge tid och upplevelser då jag inte är så glad i kommersialismen.
nouw.com/lillaax
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jag gör båda, hehe! Gillar att ge saker så blir en kombo
nouw.com/shinelikeapearl