Altare

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag har äntligen fått sova en hel natt, vaknade dock onödigt tidigt strax efter sju. Känner mig fruktansvärt trött men lyckas inte somna om så nu har jag gett upp och satt mig med en kopp kaffe och datorn istället. Är precis lika förkyld som igår om inte mer, otroligt tröttsamt. Känns som att jag krossat en spegel och drabbats av sju års olycka? Hur lyckas jag få precis allt på samma gång? Jaja, nog om det. Inte så mycket att göra än att bita ihop och vänta på att det ska gå över.
Utanför skiner solen så det får en på lite bättre humör iallafall. Har inte super mycket planer för dagen, tror vi ska till garaget lite senare men än så länge sover gubben djupt så jag hinner sitta i soffan och försöka vakna till några timmar till.

Nästan så det ser ut som jag har ett altare för mina virkade saker, det bara blev så. Behövde samla allt på ett ställe så de inte ligger runt hela lägenheten och blir dåliga. Om någon behöver något så har jag massor som synes.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
Så fina saker du virkar! Krya på dig
nouw.com/tessbjork
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jenniey Love,
Du är så otroligt duktig på att virka! Blir så sugen på att ge mig på att försöka virka någon figur igen. Hoppas du snart mår bättre från förkylningen. kramiz<3
prinsessanjenniey.blogg.se/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,