Andas ut

Stressen har slagit till vill jag lova. Igår jobbade jag 09:00 - 17:00 sen stressade jag in på Willys innan jag styrde hemåt. Hemma var ju nämligen mamma och väntade. Vi hade en mysig kväll med lite julklappsöppning och fika. Tog en långpromenad allihopa och sen avslutade vi med lite tv innan sängen. Somnade till men vaknade efter en stund och hade såklart svårt att somna om. I morse började vi med Nyhetsmorgon och tv-frukost. Helt okej en söndag. Nu har hon åkt hemåt för en stund sedan och vi har hunnit åka och handla. Idag blir väl den lugnaste dagen på ett tag. Håller på att tvätta lite sen ska vi åka till Jennie och fika och byta julklappar ikväll men annars blir det lugnt. Imorgon ska jag göra min stress shopping på förmiddagen innan det blir jobb så ska försöka samla energi till att ge mig ut i julruschen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Så härligt det låter, trots det där med stressen då. Så fint att få ha sin mamma på besök och ta promenader och göra annat. Jag ska också ut i julruschen imorgon, ska handla julkapp till sonens pappa 😊.
www.saramadeleine.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
Åh så mysigt med besök av mamma din❤️ jobbigt med stressen, man ska ju inte behöva känna stress över julen egentligen tycker ja, dock har ja ju själv känt så med men lugnare nu, ta hand om dig du kommer hinna❤️
nouw.com/jessiekaos
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen <3 Blir typ alltid så, hehe
nouw.com/shinelikeapearl