Annandag påsk

Nu är påsken snart slut och jag måste börja komma på andra idéer till rubrikerna, hehe! Här har vi startat dagen med strålande sol, det är redan olidligt varmt inne så lär bli en varm dag. Sov faktiskt till efter åtta idag med så det känns bra. Har börjat dagen med en promenad med mini och en kopp kaffe, äntligen. I hela tre dagar glömde jag köpa nytt kaffe, katastrof.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu, ska köra Micke och hämta en ny bil men det är inte fören senare idag. Ska nog ta tag i både disken och köket om en stund så det blir klart annars händer det nog inte allt för mycket.

Dessa jeans kunde jag inte ens knäppa när jag fick dom, idag är dom på gränsen till stora, får gå och dra upp dom hela tiden. Skön känsla!

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Det där med rubriker är verkligen svårt tycker jag. Det ska ju vara en rubrik helst som lockar till intresse. Tror inte jag lyckas så där bra alltid... Grymt kul att du kommer i dina jeans. Jag har fått för mycket muskler, haha, så kommer inte i mina jeans längre.....
hannafialotta.blogg.se
Linda,
Vänta lite..var du utan kaffe i tre dagar? Det skulle inte jag klara av:). Jag hoppas jag får uppleva den sköna känslan snart, mina jeans sitter fortfarande lite trångt trots jag har gått ner några kilo.
okomplicerad.blogg.se
Linda
IP: 82.99.3.229