Äntligen

Ja nu har jag äntligen landat hemma hos mamma i Trollhättan igen. Det har varit en bra men lång dag så skönt att få komma ”hem”.
Morgonen började sådär när Mu och mammas hund hamnade i bråk och Mu blev antingen biten eller riven i trampdynan så nu har han ett stort sår som är omlagt och han haltar stackaren, hoppas det läker bra nu bara. Vi styrde iallafall bilen mot Orust ganska tidigt. Skulle in på Göksäter för att plocka upp ett nagellack då de har ett väldigt billigt men bra märke där. Dock är det semestertider och det var dåligt väder med så fick tom köa för att komma in. Väl klar där åkte jag till pappa iallafall. Jag fick nya originalblinkers till bilen, har haft usa-blinkers innan som är delvis orangea som jag inte alls gillade så skönt det.
Sen skulle vi till Skepplanda för att han skulle köpa en ny bil. Stannade och åt lite Burger King på vägen, alltid något. På vägen hem stannade jag i Uddevalla och hämtade upp mammas andra hund och ja, nu är vi hemma. Dagen har verkligen flugit förbi så ska bli skönt att göra ingenting resten av kvällen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Men åh stackaren, hoppas att det läker bra nu! Mysigt att både hinna umgås med din mamma och pappa! Dagarna verkligen springer iväg nu... usch! ♡
nouw.com/sannaevelyne
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack det hoppas vi 🙏🏼 Jo verkligen ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Snabela,
Stackars lilla vän som har gjort illa tassen. Hoppas att det snart blir bra.
Låter som du har haft det fullt upp hela dagen, men hoppas att du har haft det trevligt i allafall.
nouw.com/snabela
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen. Hehe ja.
nouw.com/shinelikeapearl
Madde,
Fullt upp ser jag, men gillar sådana dagar. Hoppas det går över fort för din hund så hon slipper ha ont.
www.nouw.com/madelena
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jodå. Tack det hoppas jag med.
nouw.com/shinelikeapearl
Hannas krypin ,
Stackars lilla Mu som har ont. Håller tummar och tår att det läker bra. Vad mycket du fick gjort och vad bra att du har nya blinkers till bilen.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen. Ja det var skönt.
nouw.com/shinelikeapearl
Fröken Rödlök,
Stackars lilla Mu, inte lätt när djur hamnar i bråk men hoppas det inte är något allvarligt och han slutar halta snart! Måste göra riktigt ont.
www.frokenrodlok.se