Årets julklapp för hela familjen

Inlägget är i samarbete med Galaxy Zega.

Godmorgon, hoppas ni har fått en fin start på er fredag. Jag fick hem det här fina paketet från Galaxy Zega i förrgår och nu har vi hunnit testa det så tänkte såklart passa på att tipsa er och vad vi tycker är årets julklapp till hela familjen.

Vad är då Galaxy Zega? I grund och botten är det som radiostyrda bilar men ni kan glömma de traditionella bilarna, detta är på en helt ny nivå. Till att börja med så styr man sina bilar med sin smartphone eller surfplatta från deras app och den måste jag bara berömma, fint utförande och fungerar klockrent och mycket enkelt.
Varje paket innehåller två stycken bilar, laddningsbaser, AC-adapter med kabel, utbytbara hjulnav och klistermärken med 4 olika mönster. Med andra ord allt du behöver för att starta upp. Till detta kan du sen köpa till ett spelfält och/eller en x-base för att maximera din spelupplevelse.

Vi har som sagt hunnit testa det igår och alla älskade det, alla från de minsta till de största (läs mig, haha) var helt fascinerade och tyckte de var både kul och enkelt, detta är helt enkelt verkligen någonting som passar hela familjen.

En annan super grej jag vill berätta om är att de har fri frakt och fri retur, ni som följt mig länge vet att detta är guld värt för mig, snål som man är haha. Sen har de också nöjdhets garanti samt ett års garanti. Allt för att du ska känna dig säker.

Så, har du velat och funderat över vad barnen ska få i julklapp så är detta grejen att satsa på, en julklapp för hela familjen. Jag har också såklart en rabattkod till er, använd PARLAZEGA för att få 100:- rabatt på er order.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer