Back on track

Känner mig aningen piggare än i morse, får vara glad för det lilla. Har fruktansvärda problem med kylan dock. 21 grader inne och småfryser och ute ska vi inte ens prata om. Kan inte gå ut med hunden utan att må fysiskt dåligt för jag fryser så mycket och det verkar inte hjälpa vad jag klär på mig, börjar tappa hoppet. Lär vara född på fel kontinent.
Har iallafall jobbat förmiddagen, bakat en mjuk pepparkaka, förberett en pannacotta som blir klar tills imorgon och tvättat lite. Unnar mig lite soffmys med hunden innan det är dags att pallra sig ner till jobbet igen. Fruktar inför att behöva gå ut men vad gör man.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Diana Saelöen,

HAr hört talas om skumtomtepannacotta (antar att det är det?) men har aldrig provat att göra själv. Ja, jag är också en extremt frusen person....och ingen förstår hur plågsamt det kan vara när det inte hjälper att klä på sig mer. Tack och lov bor jag i ett hus där vi har vedkaminer både uppe och nere och den värmen slår ut kylan på ett helt annat sätt än all el-värme i världen. Så lyckas man hålla sig varm när man är inne klarar man kylan ute bättre.

nouw.com/fibrolivet
fighterwomen85
fighterwomen85,

Fy vad jobbigt att frysa så. Jag fryser med ibland inne. Så jobbigt. Men så är det vid den här årstiden.

Mjuk pepparkaka är såå gott 😋🥰. Å vad länge det tar å göra den pannacottan du gör?! 🤔🙂.

Så mysigt att mysa med hunden.

nouw.com/fighterwomen85