Bad girls have more fun

God kväll, hoppas ni haft en fin dag.
Här har det gått i ett sen man vaknade vill jag lova. Jobbat 10:00 - 17:00 dock med Jennie så det har varit en extra bra dag om man får säga så. Solen sken och vi tog en tur till Sävsjö med jobbet, åt pizza (eller ja, jag åt sallad) men ni fattar. Bra dag på jobbet helt enkelt.
Satte direkt igång att fixa med mitt hår när jag kom hem, ni får se sen om det blir bra hehe. Parallellt med det har jag börjat baka lite biskvier och diskat undan gårdagen. Nu väntar jag på att håret ska bli klart sen ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag göra färdigt biskvierna.
Imorgon kommer svärmor hit med en sak (eller ja inte sak men ni får se) till oss och vi ska fika lite och lite sånt. Sen ska vi en sväng till Biltema innan det blir garagehäng för hela slanten. Ska fixa en hel del med min bil imorgon så håll tummarna för mig.

Köpte en ny tröja på New Yorker igår förresten, tyckte den var lite passande.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Du hinner mycket på en fredag, trots jobb, visst är det härligt när man känner sig effektiv. Nu när vi skall vara hemma mer då våra jobb helt eller delvis stängs en period har vi en gedigen to do list, kommer kännas så bra att checka av
nouw.com/lexochlogan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha jo ibland så. Ja men visst är det så!
nouw.com/shinelikeapearl
Paulina
,
Skönt med en bra dag på jobbet ❤️ Gott att äta luch med sina jobbisar 😊 Najs tröja😄
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Verkligen ❤️ Ja! Tack.
nouw.com/shinelikeapearl