Badkläder x Kaiserin

Inlägget är i samarbete med Kaiserin.

När jag just nu sitter vid köksbordet och ser att termometern visar -11 och utanför ligger snön som ett täcke över allt och lite till så känns badkläder långt borta men för mig känns det som att det kan ge mig lite hopp inför varmare tider eller om man kanske till och med skulle unna sig en resa nu när det börjar bli aktuellt igen.

Oavsett så vill jag presentera Kaiserin för er, som inte tillverkar vilka badkläder som helst utan här börjar det kännas riktigt lyxigt. Deras ambition är att skapa badkläder som är både välsydda och av bra kvalitet, så bra att det ska kännas som att de blir ett med din hud och dessutom är i en tidlös design som gör att du tack vare den bra kvaliteten kan använda badkläderna år efter år. Deras badkläder kostar några kronor mer än de du kan hitta hos större kedjor som massproducerar men här satsar man alltså på stil och hållbarhet och producerar deras kollektioner endast i imiterad upplaga, vilket jag som kund iallafall uppskattar.

Jag tänkte passa på att visa upp och prata lite om mina egna favoriter som du kan hitta i deras sortiment just nu. Själv har jag nyss upptäckt de här baddräkterna som ser ut som en bikini framifrån. Jag genuint älskar den här modellen och jag har för första gången på många år känt mig relativt bekväm i mina badkläder tack vare dessa modellerna, de är väldigt smickrande för de flesta kroppsformerna skulle jag nog våga påstå. Hos Kaiserin hittar du dessa i två olika färger och jag själv blev faktiskt riktigt sugen på den ljusa.

De andra jag blev lite spekulant på var detta tvådelade setet med topp och trosa. Älskar detaljen med rosetten bak och att den för övrigt känns clean. Diskret men med fina detaljer helt enkelt. Även denna finns även i en mörk färg med.

Vill du uppdatera din garderob med badkläder så tycker jag absolut att du ska kika in hos Kaiserin först och frossa bland deras produkter och få en känsla för kvalitén.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar