Bättre sent än aldrig

Kikar in en sväng igen, jag är ledig idag och har som sagt tvättstugan hela dagen så har inte så värst mycket för mig om jag ska vara ärlig. Startade morgonen med att fortsätta virka tuttar och kika på Nyhetsmorgon, en förmiddag/morgon helt i min smak om ni frågar mig. Bara ladda batterierna inför allt jobb som komma skall. Har tänkt att jag ska baka kokosmums lite senare idag men det får vänta en stund till. Hämta paket ska jag göra med, mina kaffekapslar har kommit så det kan inte vänta, hehe. Annars har jag nog inte så mycket planer för dagen faktiskt, vi får se vad som händer. Vad gör ni idag?

Har inte skrivit så mycket om vikten de senaste och det beror på att det har stått helt still ett tag, ynka 200 g ifrån delmålsvikten. Otroligt irriterande. Men idag small det till när jag hade gått ner 0,7 kg och alltså passerade delmålet med 0,5 kg. Nu är det bara 9,5 kg kvar till målvikten.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Karolineee ,
Hoppas tvätten går bra, brukar gilla att tvätta men nu efter två helger i rad av kräkningar från barnen är de inte lika roande haha. 😊
www.devote.se/karolineee
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Så mysigt med nyhter , brukar alltid kolla på det också, inte så myckte längre då sonen är vamen!
men vad gott med kokos mums det vill jag gärna har recp på!
vad är det för app? Grattis 🥰❤️
nouw.com/paulinarodhe
Gott_Blandat
Gott_Blandat,
Grattis till ditt delmål 👍😍 bra jobbat 👍
nouw.com/gott_blandat
Hannas krypin,
Hehe, jag var tvungen att läsa en gång till, virka tuttar? De virkade boobsen får du gärna visa bilder på sen. 😋 Skönt med en ledig dag med lite smått och gott. Jag och maken har varit ute och shoppat tillsammans. Hur mysigt som helst ju att vara ute tillsammans. Grattis till att ha passerat delmålet med viktminskningen!
hannafialotta.blogg.se
CristinaS
CristinaS,
Grattis!!! 😘
nouw.com/cristinas
shinelikeapearl
shinelikeapearl,