Befrielse

Redan söndag och hela jobbhelgen har bara swishat förbi. Har ett par timmar kvar på kvällen bara sen har jag en lediga dag imorgon. Ska bli skönt efter denna vecka med jobb sex av sju dagar. Lite väl tufft på såhär i början känner jag i efterhand men det har varit hanterbart och alltid bra att jobba lite extra. Ska passa på att njuta av min lediga dag lite extra imorgon. Kanske baka något gott och bara unna mig.
Förutom jobb idag har det som vanligt blivit lite bak. Blev så löjligt sugen på småkakor som blåste liv i ett gammalt recept på vaniljhorn. Perfekta kakan att ha och doppa i kaffet. Annars är det som vanligt mest virkning som står på schemat men nu är jag klar med allt som skulle iväg så nu ligger det på paus igen.

Annars då? Ungefär som vanligt. Tar en dag i taget och ibland en minut i taget. Försöker inte ha för stora förhoppningar på att livet ska funka utan är bara glad för varje dag jag tar mig igenom. Fortfarande rökfri iallafall, fem veckor igår för att vara exakt och vilken befrielse. Fortfarande löjligt röksugen mellan varven men det ger väl med sig tänker jag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer