Befrielse

Kan ni förstå vilken befrielse jag kände när jag vaknade idag och mådde bra? Mer än bra faktiskt.
Kan försöka recapa de senaste dagarna så ni hänger med. Det började i tisdags med brutal tandvärk, jag var vaken nästan hela natten och hade så otroligt ont. Fick en akuttid till tandis där de lagade tanden men när bedövningen släppte hade jag helt plötsligt ännu ondare och jag kunde inte ens tänka pga all smärta. Natten till torsdagen blev ännu värre, låg bokstavligt talat och skakade av smärta. Fick en ny akuttid. Samtidigt på morgonen fick jag feber, låg fullt påklädd, under duntäcke intryck mot gubben och bara skakade så mycket jag frös. Kom iallafall till tandläkaren, då visade det sig att jag fått en infektion i överkäken så jag fick antibiotika. Väl hemma igen så steg febern bara mer och mer trots värktabletter så jag låg och skakade av frossa värvat med att det kändes som att jag skulle brinna upp av värme. Gubben var så fin och köpte en liten present dagen till ära, en värmefilt som jag velat ha länge. Sen att den kom väl till pass när jag hade sådan frossa går inte att förneka. Sov med den under mitt täcke inatt, så skönt.

Idag mår jag iallafall bra, tack och lov. Passade på att ta en lång, välbehövlig dusch efter all den feber jag hade igår. Passade också på att ta bort de gamla nagellacket och lägga ett nytt, basic. Nu sitter jag i soffan med filten, en kopp kaffe och lite tv. Händer nog inte mycket idag, ska bara ta det lugnt så kroppen hinner bli bättre.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Vad skönt att du äntligen mår bättre <3 Jättefina naglar också! 😊
nouw.com/sandrakannasto
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Elisa,
Åh, fy! Det lät verkligen inte roligt. Hade också frossa när jag var krasslig häromveckan, hade gärna fått en värmefilt då jag med haha. Trist att du fick en infektion men skönt att det äntligen är bättre!
elisamatilda.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Nej det var inte kul alls! Ja man får varaglad för det lilla.
nouw.com/shinelikeapearl
Lisa,
Skönt att det börjar kännas bättre och vad fint att han kom med filten! 😊
www.lisakaller.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack! Ja verkligen 😊
nouw.com/shinelikeapearl
Joy,
Fy vad jobbigt med tanden och att dessutom åka på en infektion. Det gör ju så himla ont! Vad skönt att du mår bättre idag. Måste bara säga att jag älskar färgen på dina naglar, så fint! ❤️
enylja.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen allt som kunde gå fel gick fel 😟 Tack ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Usch vad jobbigt med tanden, men vad glad jag blir av att du mår bra idag 😊
evahle.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen! 😊
nouw.com/shinelikeapearl
Fröken Rödlök,
Vilken otur du hade som fick infektion och feber men jag förstår verkligen din känsla när du fick vakna och må bättre! Jag hoppas att det håller i sig!
www.frokenrodlok.se