Bekväma skor från Skocenter.

Inlägget är i samarbete med Skocenter.se.

God förmiddag, fattar ni att det är fredag redan?! Känns helt underbart. Jag sitter här hemma med en kopp kaffe och tänkte starta igång dagen med ett litet tips till er. Idag gäller det inget mindre än skor. Hur är ni när ni väljer skor? Går ni först och främst på utseende eller funktion? Jag minns alla gånger man trängt ner fötterna i små, små skor med skyhöga klackar och pinade sig igenom dagarna. Detta fenomen har dock lättat med åren och nu föredrar jag bekvämt alla dagar i veckan.
Dock så kan man såklart få det bästa från två världar, både snygg och bekvämt och det är där dagens tips kommer in det är nämligen skor från märket Rieker.

Rieker härstammar från Tyskland men har fått stor genomslagskraft och finns nu i ett flertal olika länder. Att de blivit så otroligt populära är inte de minsta konstigt för förutom att skorna är otroligt bekväma så är det både stilsäkra och ligger bra till i pris. Du får helt enkelt en prisvärd, snygg sko som du kan lita på året runt.
Rieker har idag en uppsjö med olika modeller både dam och herrskor för alla säsonger. Allt från sandaler och sandaletter till sneakers och kängor, allt för att du alltid ska ha något att välja på.

Du hittar Rieker hos Skocenter.se som har ett brett utbud av deras modeller. Tycker absolut ni ska göra det jag gjort idag, spana in deras sida och hitta din egna favorit. Även om du tror att det inte är för dig så tror jag faktiskt att du kommer ändra uppfattning, det har jag gjort iallafall. Tänkte helt ärligt att det bara var typiska "tantskor" men så fel jag hade, jag hittade flera par som jag skulle kunna tänka mig nu till våren och sommaren så jag ska absolut handla här framöver.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

mynameisjossan
mynameisjossan,
Dessa skor känns långt borta, med tanke på all Snö som virvlar runt utanför fönstret
nouw.com/mynameisjossan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh här är det ingen snö 😊
nouw.com/shinelikeapearl
maria,
Tack för påminnelsen. Borde beställa nya skor till våren, var hål i alla mina gamla så kastade faktist bort dem.
mariasliv.net
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja då är det dags 😊
nouw.com/shinelikeapearl
Åh vad fina 😊 Har så svårt att hitta snygga skor som samtidigt är bekväma. Får så lätt ont i fötterna...
evahle.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Eller hur! Dessa är super 😊
nouw.com/shinelikeapearl
Elin,
Den i mitten var väldigt fin. Förr när jag valde skor så var det bekvämligheten först. MEn sen hittade jag ett par skor på nätet som jag tyckte va så snygga & jag bara hoppades på att dom skulle paasa. Dom var svarta med musiknoter i olika färger! Hade tur med att dom passade
soclosedecember.nu