Bilen tog en tur ensam

God eftermiddag, hur har ni det där ute?
Jag ligger för tillfället nerbäddad under värmefilten i soffan och skulle bara vilja sova en stund men det ska jag försöka låta bli. Sov så otroligt dåligt inatt och vaknade såklart tidigt ändå så nu börjar tröttheten komma ikapp mig.
Har varit en sväng hos mamma på förmiddagen iallafall. Tror jo jag var chockad när jag öppnade ytterdörren och bilen var borta? Den hade nämligen glidit ner för mammas backe och ställt sig rakt över vägen nedanför som tack och lov inte är så trafikerad. Inte ens snövallen tog den utan stod så fint mitt på vägen så ingen skada skedd denna gången.

Har ni ätit någon semla än förresten? Inte jag. Än. Hoppas på att få smälla i mig en senare dock, tröttnar fasiken aldrig på semlor.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

fighterwomen85
fighterwomen85,

Drygt att natten har varit dålig. Hoppas att du får till en powernap nu 😘. Trevligt att umgås med mamma. Men en häpnadsväckande syn när du såg vad hennes bil stod 😮😃. Hoppas att det gick bra med bilen att skjuva upp igen.

nouw.com/fighterwomen85
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ska inte sova nu då kan jag inte sova till natten 🙉 Det var min bil men det gick bra 😁
nouw.com/shinelikeapearl
fighterwomen85
fighterwomen85,

Nähä okej 😊. Vad bra då.

nouw.com/fighterwomen85
Fröken Rödlök ,

Fy fan vad obehagligt med bilen men tur det inte hände något allvarligt. Har också sovit dåligt ett par nätter.

Www.frokenrodlok.se
Marie,

Ohh vilken känsla och syn med bilen, tur det gick bra. Samt hoppas att du fick smaska på en god semla senare =D. Jag har ätit 2 i år, men känner mig nöjd nu ef det

sweetwordsbymirre.com
Amanda,

Jag har inte ätit en semla idag men åt en vaniljsemla tidigare i februari då jag trodde semeldagen närmade sig 😊

amandizan.wordpress.com
Lexochlogan
Lexochlogan,

Men oj, vilken chock det skulle vara att komma ut och bilen är borta. Vilken tur att det gick bra i alla fall som tur var och att bilen klarat sig. Ja vi har ätit semlor, hembakade och så goda de var dessutom 🥰

nouw.com/lexochlogan
Blondina,

Fy va jobbigt med dålig sömn vännen 😟 hoppas att du sover bättre nu inatt ❤️ Otäckt de med bilen men tur ingen kom till skada eller så. De kan så lätt hända saker med bilar och olyckor 😟 Har inte ätit semlor då jag inte gillar de

blondinas.se
Madde ,

Men vilken chock. För några veckor sen hände något liknande då jag skulle iväg. Min bil stod kvar, men hon som hade parkerat bredvid mig hade glömt handbromsen så bilen stod dumt till. En väktare hade fått tag i ägaren som var påväg.

www.nouw/com/madelena
Natascha ,

Åå jag tänkte att du som alltid bakar skulle ha ett riktigt semelinlägg😅 hoppas du är piggare idag.

natascha.bloggplatsen.se
Jonasarthur
Jonasarthur,

Klart det blev semlor ☺️

nouw.com/jonasarthur