BlushMe.se

Inlägget är i samarbete med BlushMe.se.

God förmiddag, känner ni att helgen är på ingång? Det gör då jag, så skönt! Men det var inte det jag skulle skriva om nu utan jag tänkte tipsa om hemsidan BlushMe.se som är en onlinebutik som säljer bland annat sexleksaker, underkläder och intimprodukter till henne, honom och paren. Det finns någonting för alla helt enkelt.
Jag har själv handlat av dom innan och kan starkt rekommendera dom. De har snabb och diskret leverans, det kommer i en neutral låda utan deras namn på så du kan känna sig säker på att det bara är du som vet vad den innehåller och du slipper pinsamma blickar hos ditt postombud, hehe. De har dessutom alltid fri frakt vilket ni säkert vet att jag gillar.

Vill ni ha ett specifikt tips? Klart ni vill. Tänkte tipsa om storfavoriten hos många just nu, nämligen Satisfyer Pro 2. De har den dessutom på extrapris just nu där du kan klicka hem den för bara 295:- och det är en kanondeal med tanke på att ordinarie pris är 595:- så har ni funderat på denna så är det nu du ska sluta fundera och slå till.

Så jag vill verkligen rekommendera att göra det jag och många andra redan gör, handla billiga sexleksaker online hos Blush Me.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

lillaax
lillaax,
Rolig sida! Får ta ett besök ihop med mannen 😉
nouw.com/lillaax
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Låter vettit 😉
nouw.com/shinelikeapearl
Hannas krypin,
Kul med tips på sexleksaker. Har aldrig testat men lite nyfiken är jag allt.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
sannanorenius
sannanorenius,
Vad roligt att du tipsar om detta! det skulle vara pinsamt om det kom i en icke diskret förpackning hem på posten😂
nouw.com/sannanorenius
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha ja men eller hur
nouw.com/shinelikeapearl
Elisa,
Jag tycker att oavsett var ett paket är ifrån så är det skönt när förpackningen inte säger så mycket, haha. Men kan tänka mig att från just sidor som dessa är det extra bra att de gör så, haha.
elisamatilda.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo det är sant 😊
nouw.com/shinelikeapearl
Mirre,
bra webbshop där då och bra att de har diskret post så man inte beshöver stå och skämmas då man hämtar ut paketet, men ändå våghalsat det vet man ju inte i förväg iofs, nu vet man ju för du sa det =D
sweetwords.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja visst är det haha
nouw.com/shinelikeapearl