Briljera med en paninigrill

Inlägget är i samarbete med qprod.se.

God eftermiddag, hur har ni det? Jag är helt utslagen idag faktiskt och har inte gjort mycket annat än att ligga i soffan men jag tyckte det var dags att ta tag i livet lite så jag slog upp datorn och tänkte passa på att skriva detta inlägg. Jag har nämligen fått nöjet att skriva detta i samarbete med qprod.se som är en webbshop där du hittar över 10.000 produkter i kategorierna telecom, ljud och bild, hem och hushåll, personvård, sport och fritid, barn och baby, leksaker och tillbehör. Som ni hör har det troligtvis någonting för alla.
De har flera smarta betallösningar vis Svea om du inte vill betala direkt så du kan både få faktura och betala när du fått produkten eller delbetala din order. Handlar du för över 800:- så bjuder de dessutom på frakten.

Jag skulle vilja prata lite extra om en speciell produkt idag, nämligen en paninigrill från Champion. Detta är en apparat som jag själv inte har i mitt kök men jag hade så gärna velat ha en. Förutom att grilla olika smörgåsar så funkar den utmärkt till t.ex hamburgare och kyckling. Egentligen vad som som du vill grilla. Du kan enkelt fördubbla grillytan genom att bara öppna upp den och använda båda ytorna samtidigt.
Den är super enkel att hålla ren då den har non-stick plattor som du enkelt torkar av och sen tömmer du en behåller där det kan samlas smulor och fett så är den redo för nästa gång du vill grilla, lätt som en plätt.
Just nu får du gratis frakt när du beställer denna paninigrill om du uppger koden PANINI i kassan. In och kika, jag själv har blivit helt förälskad i denna maskin som känns som ett måste för mig nu.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer