Catering till arbetsplatsen

Inlägget är samarbete med Caterbee.

God eftermiddag, hur har ni det? Vi vaknade ju till snökaos på morgonen men det har tack och lov börjat töa bort igen. Det är hur som inget väder man känner för att vara ute i så jag har tagit tillfället i akt och sätta mig med datorn för att skriva detta inlägg. Dagens företag jag vill tipsa er om är Caterbee. Vad är då det?

Caterbee erbjuder catering till ditt företag i Stockholm med leverans inom hela länet såklart. De har en uppsjö med rätter och stilar att välja på, allt från vegansk catering, olika bufféer, plockmat, libanesisk catering, frukost/hälsofrukost, wraps och mycket mycket mer. Känner du däremot för att bjuda kollegorna på något extra gott så kan du även beställa nybakad fika i form av bland annat bullar, raw-fika och tårtor. Vid större event eller tillställningar finns det även möjlighet till bland annat grillbuffé och att hyra food trucks.
All mat som kommer från Caterbee är lagade i köken hos deras leverantörer som alla är skickliga kockar så att du är garanterad god, fräsch mat oavsett vilket alternativ du väljer.

Jag tycker att deras idé är helt fantastisk, att kunna få bra lagad mat eller fika levererat till dörren på din arbetsplats. Att ibland få slippa de tråkiga matlådorna och njuta av någonting riktigt gott på kontoret, till frukosten, eventet eller kanske teamlunchen. Det finns iallafall något för alla tillfällen skulle jag vilja säga.
Det är super enkelt att beställa, klicka din in på deras sida och skriv in din plats sen kan du välja olika alternativ beroende på vad du är ute efter. Kika in på deras sida själva så ser ni hur enkelt det är och så kanske ni blir lite inspirerade med, jag blev då hungrig när jag kikade på deras utbud.

Om du arbetar i länet så skulle jag varmt rekommendera er att beställa catering i Stockholm från Caterbee.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer