Click of Taste

Inlägget är i samarbete med clickoftaste.se.

Godmorgon, måndag morgon och ny vecka. Vad har ni på schemat idag? Jag har jobb och lite mer jobb så dagen lär flyta på. Tänkte dock att jag börjar morgonen med en kopp kaffe och tar tillfället i akt att skriva detta inlägg som jag då gör i samarbete med Click of Taste. Om ni inte vet vilka de är eller vad för produkter de säljer så är det bara till att fortsätta läsa så ska jag ta er igenom det.

Hos Click of Taste hittar du olika produkter som click bollar och smakkort som du kan ta hjälp av för att ändra eller tillsätta smak på en annan torr produkt. De arbetar såklart enbart med högkvalitativa produkter som är säkra för dig som kund. Det är produkter som är av livsmedelskvalitet men det är ändå viktigt att komma ihåg att de ej är till för att svälja eller på något annat sätt förtära som de är utan ska endast användas som smaksättare till andra torra produkter. Tillverkningen håller högsta europeiska standarden i allt från labb till produktion så att deras produkter alltid håller samma höga kvalitet för dig som kund.

Jag tänkte vi kunde passa på att kika lite lätt på deras produkter sen rekommenderar jag er att själva gå in på Click of Taste egna hemsida för att få mer ingående info och ett bredare begrepp om deras utbud.

Click balls:
Det är som namnet avslöjar bollar som man även kan och ska klicka för att aktivera smaken. De finns i klassisk mentol smak men även en uppsjö av andra som mint, frukt och olika spin-offer på mentolen som jordgubb och blåbär. Själv vill jag testa typ alla men blåbär mentolen är nog den som lockar mest, känns så fräscht.
Att använda bollarna är enkelt. Man får med ett verktyg för att applicera bollen och sen klickar man den helt enkelt för att aktivera smaken. Det finns även bildbeskrivning på deras hemsida.
Något som jag som kund uppskattar när jag ska testa nya saker är att de säljs i paket med flera olika smaker så man kan få chansen att testa lite olika och på så sätt kanske hitta sin favorit.

Smakkort:
Dessa är verkligen super enkla att använda. Man tar bara ett kort och stoppar med produkten man vill använda den med, stänger förpackningen och väntar minst 60 minuter. Desto längre tid man väntar desto starkare och intensivare smak blir det så tålamod är nyckeln. Precis som bollarna finns dessa i olika smaker och finns också i olika paket om man vill testa lite olika.

Är ni sugna på att testa en sådan här produkt så rekommenderar jag verkligen ett besök hos Click of Taste. De har flera olika smarta betallösningar som Swish, Klarna och PayPal. Handlar du för minst 499:- får du dessutom gratis frakt. Dessutom har de ett erbjudande där du får en produkt gratis vid köp av minst fem olika produkter så om du tvekat innan så är det nu som du ska slå till. Happy shopping.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer