Cykeldäck med reflexsida

Inlägget är i samarbete med Tooorch.

God eftermiddag, hur har ni det? Har ni som mig kanske helg just nu? Jag kom nyss hem från jobbet och har hämtat upp vovven från dagis. Solen skiner och termometern visar 20 grader. Det känns verkligen som en perfekt start på helgen som dessutom är ledig helg. Men nog om vardagen, jag har nämligen fått nöjet att skriva detta inlägg tillsammans med Tooorch idag som vill belysa en för mig väldigt viktig sak.

Vi kan börja lite med vilka Tooorch ens är för de var helt ärligt nya för mig med. De är ett företag med en webbshop där du kan köpa dina cykeldäck kort och gott. De har valt att satsa på både kvalité och pris för att du som kund ska bli nöjd inte bara med kvalitén utan även med priset. Då de köper in direkt från tillverkarna så kan de hålla nere priserna för dig som kund. Du kan även få hjälp av dom såklart när du kanske är osäker på vad för typ av däck som passar dig och din cykel, du når dom snabbt och enkelt via en chattbubbla som finns direkt på sidan.
En annan sak som ni vet att jag brinner för är fraktpriser och hos Tooorch får du fri frakt vid köp över 700:- och handlar du för mindre kostar den 49:, en summa man kan leva med. De har även snabba leveranser så du behöver aldrig vänta länge om det krisar.

Nu till det jag var mest exalterad över, nämligen cykeldäck med reflexsida. Otroligt många svenskar cyklar idag och många gör det tyvärr utan någon form av reflex vilket är förenat med ren och skär livsfara speciellt om du cyklar i områden med andra fordon eller cyklar. Du syns inte fören det är för sent och jag tror ingen vill vara med om en trafikolycka med cykel. Hos Tooorch hittar du då alltså cykeldäck med reflexsida som är ett grymt men enkelt alternativ till att synas mer och bättre.

Det mest intressanta av allt är att dom har gjort ett test av de olika alternativen där man verkligen kan se skillnad på att cykla utan reflex, med lagenlig och med däck med reflexsida och skillnaderna är nästan skrämmande om man får säga så. Jag som själv kör mycket bil kan verkligen säga att jag hade nog kört på den som kom utan reflex och till och med kanske den andra med bara lagenliga med, man hinner inte reagera. Det vill man ju inte utsätta sig själv eller andra för.
Klicka dig in på deras reflextest och läs och titta på alla bilder så förstår du vad jag menar. Jag vill ändå visa en av bilderna från testet där det alltså finns två cyklar på bilden, den andra är dock otroligt svår att se även om det är upplyst, speciellt om man kommer i lite fart. Att köpa cykeldäck med reflexsida är helt klart en billig livförsäkring som jag önskar alla som cyklar kunde införskaffa sig.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer