Daimpannacotta

Till pannacottan:
5 dl vispgrädde
1 msk vaniljsocker
1,5 tsk gelatinpulver
200 g marabou daim

+ 1 dl grädde och 1 st dubbel-daim till toppingen

Såhär gör du:
1. Börja med att ställa fram 4 st glas.
2. Gör sen pannacottan genom att blötlägga gelatinet med 1,5 msk kallt vatten. Koka upp grädde och vaniljsocker. Bryt chokladen i mindre delar och ha i, rör runt tills den smält helt. Ha sen i gelatinet och rör om tills de löst sig. Häll i glasen. Ställ kallt minst 3 timmar.
3. Vispa grädden och hacka chokladen. Spritsa eller klicka ut grädden på pannacottan och toppa med daimen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Vad gott det ser ut 😊 kul att du delar med dig av receptet

nouw.com/2barnsmammaochfru
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Åh Vad gott, sparar receptet måste testa 😍🙂

nouw.com/sarahlinnsliv
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja super gott!! 😃
nouw.com/shinelikeapearl
Michaela,

Åh tack för inspo! Undrar om den kan gå hem hos sonen.. vill så gärna göra nåt extra gott... testat kladdkakor med lite twist på nåt vis m.m. o han liksom ratar, det ska va kladdkaka punkt slut, eller vanlig chokladpudding, möjligen felköpet med banansmak... Vill ju göra nåt extra!

Detta fåt testas! Tack! Kul med nya bloggare

lejonberg.host
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Testa, det är verkligen super gott 😃
nouw.com/shinelikeapearl