Den enda

God kväll, har ni haft en fin lördag?
Jag har äntligen fått en sådan där ledig dag som jag längtat efter. Vaknade ganska tidigt då vovven väckte mig, var ute med honom och satte mig i soffan med en kopp kaffe och kikade på Nyhetsmorgon.
Efter någon timme bestämde jag mig för att testa att baka en saffransstjärna, nöjd för att ha varit första. Gjorde även en butterkaka då det blev deg över. Stjärnan ska jag bjuda gubbens mamma på när hon kommer på fika imorgon och butterkakan la jag i frysen tills mamma kommer nästa vecka. Efteråt var jag helt ärligt trött och somnade på soffan en sväng, så himla skönt.
Sen skulle gubben tatuera mig. Först och främst skulle vi göra några karameller på min ”bakarm” så det gjorde vi men passade på att göra en liten hyllning till min mamma med. Den enda som alltid funnits där, jag är henne evigt tacksam för allt!

Rundade av kvällen med en kaffe hemma hos Micke och Jennie, länge sedan vi sågs nu. Känns ovant helt ärligt, innan var vi båda alltid lediga och hängde typ varje dag. Men ja, så är det ju. Nu ska vi slänga på en film och inte göra ett skit mer idag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Så underbart med en ledig dag. Jag har också varit ledig idag men jag vet inte om jag kan säga att jag varit ledig ändå... Fullt ös medvetslös.... Så spännande det låter med att baka en saffransstjärna, det låter dock lite krångligt. Skönt med en tupplur. Det behövs verkligen vissa dagar.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen!! Åh, ja ibland blir det så.
nouw.com/shinelikeapearl
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Amandizan
Amandizan,
Vilken fin tatuering du fick😍gott med fikabröd och speciellt när man har bakat det själv😊
nouw.com/amandizan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Lexochlogan
Lexochlogan,
Skönt med en sån lugn dag. Lediga dagar är verkligen välbehövligt ibland, och att hinna göra lite sånt man vill då är
perfekt
nouw.com/lexochlogan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,