Det är sen gammalt

God kväll, hoppas ni har haft en fin dag. Här har det varit fullt upp därav inget inlägg fören nu. Jag vaknade tidigt i morse och gjorde inte mycket mer än att ta en kopp kaffe och packa färdigt innan jag kastade mig i bilen för att åka mot mamma. Jag hann dock bara till Vrigstad (någon mil hemifrån) innan jag kom på att jag glömt min dator som jag var tvungen att ha med mig då pappa ska lägga in ett program till mig som jag behöver till bilen så det var bara till att vända. Kvart över nio var jag iallafall på väg igen.
Gjorde det traditionella stoppet i Falköping för att köpa en Frappe, det gör man när man åker långtur. Det är sen gammalt. Kändes dock konstigt denna gången för Donken som oftast är fullsatt där var helt tomt, inte en enda människa. Men det är väl så det är nu i Corona-tider. Kom iallafall fram strax efter ett. Har installerat oss, varit och handlat, lagat mat och bakat. Först nu har jag sjunkit ner i soffan och jag känner mig helt slut efter dagen om jag ska vara ärlig. Blir nog inte mycket mer idag utan ska ta kvällen till vila, imorgon ska jag köpa mamma till Göteborg där hon ska operera sin andra hand så det lär bli fullt upp då med.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
Aldrig smakat kaffe på. Donken det kanske ja måste ta och göra nått tag för denna såg ju super god ut 😍😍
nouw.com/jessiekaos
Paulina
,
Typiskt att glöms saker 🙈 Jag är sån med. Kan tänka mig att känns konstigt när donken är tomt till och med. Ha det bra du och din mamma🌸