Det tar sig

Godmorgon, har ni fått sova gott?
Jag slog på Brottsjournalen i sängen, när de var slut slog jag på en Wallander som är min go-to att somna till. Somnade efter typ fem minuter, var helt slut. Vaknade vid sju idag men det kändes okej eftersom jag är ledig. Känslan av att vakna och veta att jag inte behöver gå till jobbet var oslagbar idag vill jag lova.
Jag har dock varit nere och slagit igång en tvätt, hade bokat tvättid idag för att hålla det lite i fas men det var inte så mycket tvätt idag så det blir en snabbis. Utanför öser det ner snöblandat regn och är 1 grad, inte alls mysigt faktiskt. Skippar gärna snön men det behöver väl inte ösa ner regn för det, finns det inget mittemellan?
Tanken för dagen är att städa undan lite här hemma, slänga i en färgbomb i håret, baka lite och slå in en julklapp som kom igår. Bortsett från det blir det lugnt.

Blev så peppad på att fortsätta när jag nådde första målvikten häromdagen. Just nu fokuserar jag på att jag är bra som jag är men fortsätta framåt. Mitt största komplex har alltid varit mina lår och kommer säkerligen alltid vara men jag tycker ändå att det tar sig.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Vad skönt att du fått sova ordentligt och har en ledig dag framför dig. Bra att få undan lite tvätt. Kul att baka, blev sugen på det jag med. Vill dock göra det tillsammans med barnen och baka något som de vill äta. De äter inte allt som jag får för mig att baka. 😊 Härligt att du blev peppad att fortsätta på din viktresa.
hannafialotta.blogg.se
Jessica ,
Va mysigt det låter, så roligt att slå in julklappar dock har ja aldrig tålamod att slå in dom fint haha lite synd 😂🙈
nouw.com/jessicaburman/