Dinnertime

God kväll, har ni haft en fin dag?
Solen har varit framme hela dagen, dock har det tyvärr blåst väldigt kallt så inte vart sådär skönt som man hade önskat men jag hoppas ändå på att vi går mot vår nu. Jag tog tillfället i akt idag att städa och röja ur vårt förråd. De var fullt från golv till tak med alla mina kartonger som kommer på posten hela tiden, hehe. Så imorgon kommer Jennie hit och så ska vi åka och slänga allt. Skönt att ha rensat såhär i efterhand men så tråkigt när man väl står där, jag hade dock fint sällskap i form av vovve som låg så fint bredvid i min jacka hela tiden.

Nog om vårt förråd, jag bakade en Silviakaka förut för att ha med till Jennie och Micke. Skulle de bjuda på mat kunde vi bjuda på kaka kände jag. Micke hade lagat mat idag, rullader tror jag de kallas? Det var iallafall lövbiff, cheddarost, lök och bacon hoprullat som serverades med diverse tillbehör. Otroligt gott! Sen var det såklart trevligt med så det tackar vi för. Nu har vi nyss kommit hem igen och kikar på Lyxfällan följt av Brottsjournalen sen blir det sängen.

Hur söta är inte deras kattungar nu då? Jag gillar ju inte katter men när de är såhär små är det svårt att låta bli.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Åh Silviakaka det är så gott😍😍😍älskar den! Skönt att få det rensat men ja det är tråkigt 😊
nouw.com/amandizan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja så gott 😍 Visst är det så.
nouw.com/shinelikeapearl
Hannas krypin ,
Ditt inlägg påminner mig om att jag verkligen måste rensa. Får ta det när skolterminen slutat. Så god maten ser ut. och det låter väldigt trevligt.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hehe! Det var det 😊
nouw.com/shinelikeapearl