Don't drink and fly

God förmiddag, har er onsdag startat bra?
Här är det äntligen strålande sol och blå himmel igen så humöret är på topp. Jennie var här och drack kaffe i morse och efter det så tog jag med mig Mini på en långpromenad som dock startade kaosartat. Vi hade gått en bit och så fastnade han i en lyktstolpe med kopplet och på några sekunder hade han slitit sig ur selen och kände inte alls för att lyssna på matte utan bara sprang och sprang, förstår ni paniken jag fick? Tack och lov så sprang han hela vägen hem och satte sig utanför porten och där stannade han. Bra uppvärmning fick vi iallafall men matte fick en hjärtattack på köpet.
Efter det så gick det bra dock och vi fick ett par kilometer gjorda. När vi kom hem så fotade jag äntligen samarbetet till Instagram så det ligger uppe nu. Har precis tvättat och lagt en färgbomb i mitt löshår med så nu sitter jag och väntar på att det ska sköljas ur. Mycket mer är det inte planerat just nu, vi får se vad som händer.

Hittade denna påskkärring när vi var ute och gick, lite humor iallafall.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Men fy så läskigt att han kom loss från selen. Skönt ändå att han sprang hem och inte iväg åt fel håll. Hoppas att färgen på löshåret blir bra. Jag funderar på om jag ska sätta i en färgbomb i mitt hår bär jag duschar sen 🙈
nouw.com/jennysvardag
Sara,
Haha vad roligt med påskkärringen! Jag minns paniken från när mina hundar kom lösa.. vid ett tillfälle så sprang jag åt motsatt håll och gapade ”Hej dä!”, efter den gången så visste jag vad som funkade. Lite som med barn, om de vill utforska världen och drar ig så kan du skrika halsen av dig och de kan ignorera dig totalt men om DU drar då blir det fart.
www.onyourfeet.blogg.se
Sara
IP: 82.99.3.229