EciggCity.se

Inlägget är i samarbete med EciggCity.se.

God förmiddag, hur skönt är det inte med fredag igen? Underbart. Tänkte ta tillfället i akt att starta fredagen med ett litet tips som för vissa säkerligen kan vara guld värt. Det är nämligen hemsidan EciggCity som jag vill tipsa om. Som namnet hintar om så säljer de e-cigg och allt du kan tänkas behöva till de.

E-cigg är framförallt ett perfekt substitut till vanliga cigaretter, de har hjälp många människor att lägga de gamla hederliga pinnarna på hyllan. Den är långt ifrån så farlig som en vanlig cigarett, när du drar ett bloss med en e-cigg så omvandlas det till en ofarliga ånga istället som med en cigarett, giftig rök. Den är dessutom nästintill doftfri så du slipper den gamla sunkiga doften som påminner om en askkopp. Hur bra? Detta är verkligen ett så mycket bättre alternativ än gamla vanliga cigaretter.
De finns i olika utföranden med olika smaker och styrkor, såklart också helt nikotinfritt vilket är bra om man nu vill bli fri på riktigt. På deras hemsida hittar du mer ingående info om vad du behöver, hur det går till och liknande.

I webbshoppen har de snabb leverans så du behöver aldrig vänta länge, de har också kunnig personal (så viktigt när det kommer till detta) som kan hjälpa dig med dina frågor och hur du kommer igång. Bor du dessutom i Stockholm eller har vägarna förbi så kan du istället titta in i någon av deras butiker för att få en mer personlig upplevelse. Oavsett så är det hos EciggCity.se som jag skulle rekommendera er att köpa era e-cigg.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Marie,
Hmm det där kände jag ej igen, bra att de är bättre än vanliga cigg då ändå
sweetwords.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja det är super 👏
nouw.com/shinelikeapearl