EciggOnline

Inlägget är i samarbete med EciggOnline.

Godmorgon, har ni haft en fin start på dagen? Kanske sitter ni som mig med en kopp kaffe och skriver lite på datorn. Jag tänkte starta dagen med att tipsa er om företaget EciggOnline som jag idag har fått nöjet att dela med mig av. Är du rökare så skulle jag vilja säga att detta tips är särskilt till dig, jag vill nämligen skriva lite om e-cigaretter och varför det är ett bättre alternativ för dig om du vill dra ner eller sluta helt med den gamla hederliga rökningen.

Det finns såklart en massvis med fördelar med en e-cigarett till skillnad från vanliga men jag vill gärna belysa några av de fördelarna jag själv ser som super. För de första så andas du med en e-cigg in ånga istället för den livsfarliga röken som kommer ur en vanlig cigarett. Du slipper dessutom ca 4800 skadliga biprodukter som du får i dig av de klassiska tobakscigaretterna.
När du röker eller som det kallas vapear så använder man en vätska kallad e-juice. De kommer i massvis med olika smaker och finns både med och utan nikotin så du kan enkelt reglera hur mycket du får i dig och successivt trappa ner om du önskar.

EciggOnline erbjuder ett brett sortiment av att du behöver för att komma igång med din e-cigg. Allt från startpaket till juicer och batterier. Så oavsett om du är ny i gamet eller en gammal veteran så hittar du allt du behöver till din e-cigg hos dom. De har supersnabb leverans, redan dagen efter om du beställer innan 14:00 så jag rekommenderar er att kika in redan nu.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Trollkatt,
Superbra! Men jag var tydligen för trött nu och försökte ett par gånger uttala ordet i huvudet som Ekigg...och undrade vafan det var för något ;-D. Skulle verkligen vilja få bort rökningen i allmänhet, det är så vidrigt att hamna bakom någon som röker när man är ute och går, och jag har ändå varit rökare själv. Men det krävs bra alternativ som detta, och egentligen tycker jag att dessa alternativ ska vara extremt billiga så att folk blir mer motiverade.
paulatrollkatt.blogg.se/