Effektiv

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott och vaknat till solsken precis som vi gjort.
Vaknade onödigt tidigt, redan vid 06:45. Gubben sov såklart sen har vi gubbens son boendes här just nu så han låg på soffan och sov så jag har gjort köket till mitt nya ställe att hänga på. Inte mig emot. En kopp kaffe och datorn vid köksbordet med tulpaner och solen som skiner in får en på riktigt bra humör.
Jag tog tillfället i akt när jag ändå vaknade och gjorde lite nödvändigt ont saker. Har fotat min kakor sen igår och skrivit ner receptet som vanligt och även passat på att göra matlådor. Detta ser inte mycket ut för världen jag vet men det är så gott och inte så onyttigt heller. Det är nötfärs som man steker och sen blandar i en kastrull med hackad vitkål. Häller på vatten och japansk soja och låter koka tills vitkålen blivit mjuk. Sjukt gott!
Nu börjar dock gubbarna i hushållet vakna till liv så ska se om vi ska smita iväg till Biltema innan svärmor kommer istället så slipper det dra ut på tiden så mycket efter.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin ,
Jag älskar köttfärs med vitkål, så himla gott ju Det är skönt att sitta i köket tycker jag. Gör det alltid när jag ska blogga eller plugga. Det underbara vädret som är gör verkligen underverk för humöret.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja så gott!! Verkligen.
nouw.com/shinelikeapearl
Amandizan
Amandizan,
Vad produktiv du är men det är skönt att få mycket gjort så man kan släppa det. Det lät gott det du gjorde i matlåda😍
nouw.com/amandizan