Effektiv

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott och vaknat till solsken precis som vi gjort.
Vaknade onödigt tidigt, redan vid 06:45. Gubben sov såklart sen har vi gubbens son boendes här just nu så han låg på soffan och sov så jag har gjort köket till mitt nya ställe att hänga på. Inte mig emot. En kopp kaffe och datorn vid köksbordet med tulpaner och solen som skiner in får en på riktigt bra humör.
Jag tog tillfället i akt när jag ändå vaknade och gjorde lite nödvändigt ont saker. Har fotat min kakor sen igår och skrivit ner receptet som vanligt och även passat på att göra matlådor. Detta ser inte mycket ut för världen jag vet men det är så gott och inte så onyttigt heller. Det är nötfärs som man steker och sen blandar i en kastrull med hackad vitkål. Häller på vatten och japansk soja och låter koka tills vitkålen blivit mjuk. Sjukt gott!
Nu börjar dock gubbarna i hushållet vakna till liv så ska se om vi ska smita iväg till Biltema innan svärmor kommer istället så slipper det dra ut på tiden så mycket efter.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

photoemmz
photoemmz,
Så skönt med lite sällskap idag. Kan tycka det är rätt skönt att sitta i köket och fixa med datorn istället för i soffan ibland😊
Maten ser faktiskt väldigt god ut!!
nouw.com/photoemmz
amanda,
mumms vilken god mat det ser ut att vara jag brukar med göra matlåder tycker faktiskt att det är väldigt rogivande 😊 hoppas du får en fin dag
amndiz.se/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
spinkfinger.com,
Vilken trevlig morgonstund för dig själv 😊 Här har vi mulet just nu men solen lyser igenom så den kommer nog fram snart. Vårt kök är så ljust så jag gillar att sätta mig där med datorn och en kopp kaffe när jag är riktigt trött, som idag. Önskar er en fin dag tillsammans!
www.spinkfinger.com/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja 😊 Hoppas solen tittade fram.
nouw.com/shinelikeapearl
Tess,
Gud så skönt! Ja nog vakna ja också till solsken men detta blåsande gör mig galen - knäpp! Ska alltid va solsken med lite storm å blåst - fråga mig inte varför :/ gud så gott de ser ut omg
tessys.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen. Tråkigt med blåsten.
nouw.com/shinelikeapearl
Mikkizlilja ,
smart att göra massa matlådor, såg gott ut med! Här lyser solen men den har gått lite i moln. Hoppas din dag varit toppen. Här var den helt okej men vet inte hur den slutar än. Sjukligt trött haha ^^
www.mikkizlilja.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo smidigt! Jodå här har det varit bra.
nouw.com/shinelikeapearl
Snabela,
Det finns fördelar med att vakna tidigt, man hinner så mycket då. Själv så vakna jag strax efter sex i morse, då barnen vakna, men vände mig om och somna om. Lyckligtvis så klarar sig barnen rätt bra själva en sväng. Men sen så kom dom och hoppa i sängen och vela ha frukost vid åtta snåret.
nouw.com/snabela
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo visst är det så. Skönt det.
nouw.com/shinelikeapearl
Hannas krypin ,
Jag älskar köttfärs med vitkål, så himla gott ju Det är skönt att sitta i köket tycker jag. Gör det alltid när jag ska blogga eller plugga. Det underbara vädret som är gör verkligen underverk för humöret.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja så gott!! Verkligen.
nouw.com/shinelikeapearl
Amandizan
Amandizan,
Vad produktiv du är men det är skönt att få mycket gjort så man kan släppa det. Det lät gott det du gjorde i matlåda😍
nouw.com/amandizan