Elfte december

Jag har verkligen noll inspiration till rubriker just nu som ni kanske ser. Nyss hemkommen iallafall och ska snart tuffa vidare ner mot jobbet. Det var en lång dag igår som började med bakning. 105 lussebullar och 40 biskvier stod på schemat så det var fullt upp. Sen var jag en sväng till Therese och kikade på hennes nya lägenhet och sen blev det en roadtrip.
Tanken var att jag skulle åkt hem igår och fått landa lite men sen fick jag åka på en spontanare till Säffle för att hämta hem lillasyster från körskolan hon är på just nu och då blev det så sent så stannade i Vänersborg över natten. Sovit väldigt av och till hela natten så är inte super pigg om vi säger så och jag längtar redan till när jag ska få lägga huvudet på kudden ikväll.
Nu vankas det då jobbhelg så har inte mycket andra planer. Ska troligtvis vara hemma en hel vecka i sträck nu, bara få vara och pilla med allt jag ligger efter med så det passar mig utmärkt.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Madde ,

Biskvier har jag aldrig bakat. Tror inte jag vågar mig på det heller, men det är så gott. Intensiv dag ser jag. Förstår om du bara behöver vara hemma och landa.

www.nouw.com/madelena
isvarmt
isvarmt,
Jag har aldrig bakat biskvier, är det lätt? 😃
nouw.com/isvarmt
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Jag har aldrig bakat biskvier men jag köper dom 😊.. Du är duktig du på att baka och det märks att du älskar det 👍

nouw.com/2barnsmammaochfru
PurpleQueen
PurpleQueen,
Amanda,

Det är så himla gott med biskvier tycker jag. Vad många du gjorde men det är bra att ha som du sen kan bjuda på. Skönt att vara hemma lite och bara vara 😊

amandizan.wordpress.com