Hårförlängning från Pozehair.se

God eftermiddag, hur har ni det? Jag är nyss hemkommen från jobbet och tänkte jag ska unna mig en stund här på bloggen. Det var riktigt länge sedan nu så kände att det var dags. Dessutom har jag fått nöjet att skriva om något som jag själv är väldigt intresserad av nämligen löshår. Jag vet inte hur många set jag haft genom åren men jag totalt älskar det. Känns som att man blir en helt annan människa med längre eller bara tjockare hår. Så är det för mig iallafall, det syns en sån skillnad.

Företaget som jag idag fått nöjet att samarbeta med, Pozehair är ett företag som jag själv handlat mycket hår ifrån genom åren och är väldigt nöjd med både pris, kvalitet och hållbarhet. De har också snabba leveranser, fri frakt vid köp för över 1000:- och 30 dagars öppet köp. Bor du i eller i närheten av Stockholm så har de dessutom en shop/salong som du kan besöka.

Hos Pozehair hittar du alla möjliga varianter av löshår så som clips, tejp och nail hair m.m. Min egen favorit är nail hair som jag tycker är smidigt då de sitter bra, inte syns eller känns och håller länge. De kommer också i olika utföranden som premium och standard. Premium är deras lyxigaste löshår som utlovar kvalitet och lång livslängd med en bra volym som kommer kännas som ditt egna hår.

Pozehair har också ett brett utbud av produkter som du kan använda för att vårda ditt löshår så som schampo, balsam och inpackningar för att hålla ditt hår fint så länge som möjligt. Ett kit jag själv fastnade för är detta Poze Repair Kombo som då är Pozehair egna märke. De är vårdande och reparerande schampo, balsam och inpackning. Tillsammans med sortimentet av stylingverktyg och borstar till löshår så har de allt du behöver för att få ett nytt, magiskt svall lagom till sommaren. Så om du har funderat på löshår så är det nu du ska klicka dig in hos Pozehair.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar