Advokatfirma med inriktning på humanjuridik

Inlägget är i samarbete med Advokatfirman Libre.

Hej på er, hur har ni det? Skiner solen på er? Här är det ganska OK väder så jag slog precis ner mig med datorn på altanen så kan man vara både produktiv och få njuta av det fina vädret.

Idag har jag fått nöjet att samarbeta med Advokatfirman Libre som inriktar sig framförallt på humanjuridik. Vad är då det? Det är bland annat familjerätt, socialrätt och tvistemål. Firman har sitt kontor i Stockholm men de är även verksamma i Västerås, Linköping, Norrköping, Uppsala, Eskilstuna, Östersund, Gävle, Södertälje och Enköping.
Här hittar du kompetenta advokater som är inriktade på just humanjuridik.

Att gå igenom t.ex en skilsmässa och/eller en vårdnadstvist kan vara både tungt och svårt, speciellt om man inte kommer överens parterna emellan. Det finns mycket att tänka på så som bodelning, var barnen ska bo, hur umgänget ska se ut och liknande. Då underlättar det om du kan ha en bra advokat vid din sida dels för att medla men också för att ha koll och få med de viktigaste bitarna. Du kan känns dig helt trygg med att advokaterna här kommer sköta uppdraget mer än väl med tanke på deras både erfarenhet och kompetens. Att gå igenom en skilsmässa eller vårdnadstvist behöver inte vara jobbigare än vad det redan är. Behöver du en Advokat till en vårdnadstvist så rekommenderar jag er att vända er hit, en första rådgivning är alltid kostnadsfri så du har ingenting att förlora. Det är mycket vanligare än vad man kan tro att det blir osämja och även bråk när det kommer till vårdnadsfrågor och då kan det vara skönt att ha någon vid sin sida som vet precis vad man har att göra med och hur man lättast kommer fram till en lösning. Tveka inte att kontakta dom så fort du behöver hjälp.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar