Kosttillskott från Tillskottsbolaget

God morgon, hur har ni det? Här började dagen tidigt så jag tänkte passa på att sätta mig med datorn och en kopp kaffe. Har ni några planer för dagen?

Idag har jag fåt nöjet att samarbeta med Tillskottsbolaget som är ett företag där du kan hitta alla tänkbara kosttillskott. De har många stora och välkända märken till mycket bra priser. Bor du i närheten av Halmstad kan du dessutom besöka deras fysiska butik som har samma sortiment som på nätet plus att du kan få experthjälp av deras duktiga personal vid behov.

Ett kosttillskott jag skulle vilja berätta lite mer om idag är kreatin. Vet du vad det är eller använder du det själv kanske? Har du någon favorit? Tipsa isåfall gärna både mig och andra i kommentarsfältet, det finns så mycket att välja på så att lite tips skadar aldrig.

Vad är då Kreatin? Det är ett ämne som till största delen finns i muskelvävnaden och som hjälper till att omsätta lagrad energi till rörelseenergi. Kreatin har blivit otroligt populärt bland atleter och människor som tränar hårt och är ute efter muskeltillväxt. Det finns studier som visar på tydlig positiv inverkan när det kommer till både muskeltillväxt och styrka så kreativ känns som ett självklart val. Kroppen tillverkar själv kreatin och vi får också i oss en viss del via kosten men om man tränar hårt och är ute efter att bygga muskler och bli starkare så är det bra att säkerställa att man får i sig ordentligt och det är därför just detta kosttillskott är bra.

När vi ändå är inne på kreatin så vill jag tipsa om en specifik produkt, nämligen Creatine kapslar från Solid Nutrition. Kapslar är nog min favorit när de kommer till kosttillskott, tycker det är enkelt att både dosera och att få i sig. Solid nutritions kapslar innehåller 1000mg kreatinmonohydrat och hjälper till att förbättra din styrka, uthållighet och prestationsförmåga. De har fått väldigt bra betyg av de som använder de så om ni är nya på denna marknad är det ett märke jag kan rekommendera er att kika på iallafall.

Så om du behöver fylla på ditt lager med kosttillskott eller om du är helt ny och vill testa så kika in på Tillskottsbolaget.se. De har mycket bra information på sidan om det är något du känner dig osäker på. Ta en titt in på deras hemsida redan nu och utforska sortimentet.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar