En sån dag

God kväll, har ni haft en fin tisdag?
Här har det varit bra. Städade och bakade mer eller mindre förmiddagen och när klockan var tolv kändes det som att hela dagen hade gått, beror väl på att jag gick upp redan vid sex, hehe. Fick iallafall storstädat idag, känns så skönt när det väl är gjort och sen testade jag en ny kaka idag med, mazarinsockerkaka. Den var väldigt god faktiskt så där var jag nöjd.
Precis innan gubben ringde för att säga att han snart var hemma höll jag på att somna, när man sätter sig ner i soffan efter att ha hållit igång hela dagen så kommer tröttheten över en. Men det blev inget med det, det blev en tur till garaget istället då han skulle byt bromsar på Saaben. Nu har iallafall det gjort och vi har hunnit hem och fått i oss middag. Nu ska vi snart ta en runda med mini innan det blir Lyxfällan följt av Brottsjournalen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Michelle ,
Va duktig du är som hunnit med så mkt 😊 nu blev jsg med sugen på o baka men få göra det nästa vecka 😊 💕
www.michellefrandell.blogg.se
Lexochlogan
Lexochlogan,
Ja går man upp tidigt blir det ju läty så men skönt att få mycket gjort också. Jag jobbade och väl hemma tog jag igen tid med barnen, tar på kraftwran att jobba och hinna med dem, så somnade på soffan alldeles för tidigt.
nouw.com/lexochlogan