En sista gång

God eftermiddag, hur har ni det?
Utanför vräker det ner snöblandat regn och är strax över nollan. Glad över att jag hann hem innan det värsta kom iallafall. Idag har jag gjort mitt sista pass på schemat jag har haft i kommunen, nu är jag bara timanställd där. From måndag går jag på mitt fasta schema i Nässjö. Nu trivs jag ju otroligt bra i Nässjö så det kommer bli bra men känns ändå lite vemodigt för jag älskar jobbet i kommunen. Får iallafall komma dit på timmar så det reder sig.
Så det har inte hänt super mycket intressant i mitt liv som ni kanske hör, jag har bara jobbat och sen pillat lite här hemma. Man hamnar så efter när man bara jobbar och jobbar så det är skönt när man hinner städa undan lite. Skulle behöva åka till återvinningen med men det får bli en annan dags projekt. Har tänkt att göra så lite som möjligt resten av dagen faktiskt, bara njuta av en ledig kväll.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Vad skönt att du trivs på båda ställerna❤️ hoppas du har det bra på jobbet
nouw.com/amandamalmflod
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo verkligen ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Lexochlogan
Lexochlogan,
Ja lite vemodigt blir det ju ♥️ Men ändå annat och se fram emot och du gillar ju det andra som tur är med. Att trivas på jobbet är verkligen viktigt då man lägger så många timmar där
nouw.com/lexochlogan