Etthundra procent

God förmiddag, vilken fantastisk start på dagen jag haft. Vaknade strax efter åtta och redan då gassade solen på som aldrig förr och just nu har vi 16.8 grader, i solen såklart men det är vindstilla så värmen är påtaglig.
Dagens invägning visade att jag nått 100% av mitt mål och jag är så tacksam att jag gjorde det här. Min viktresa började för 5 år sedan när jag gick ner 42 kg efter påtryckningar om en gastric bypass som jag absolut inte ville ha. Den viktresan slutade dock i en grov ätstörning som höll på att ta mitt liv. På vägen mot att bli frisk gick jag upp 15 kg igen och efter det stod det still. Jag vågade inte försöka igen, livrädd för att hamna tillbaka i sjukdomen igen. Men så i mars förra året bestämde jag mig för att det var dags och att jag var redo. Idag visade vågen -20 kg sen dess och en siffra som jag inte väg sen jag höll på att växa av naturliga skäl. Det känns förbannat skönt om man får säga så.

Nu håller jag på att baka lite iallafall och tänkte ta tag i städningen med när jag ändå är ledig. Ska passa på att städa ur garderoben med. Måste köpa nya jeans när man får lön, jag envisades ju med att köpa L sist gång men det funkar inte, de är på tok för stora så måste tänka om hehe.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Paulina
,
Grattis! Vad grymt av dig❤️💪🏻 Det är säkert lätt att det blir sådär när man ska gå ner i vikt. Höll själv på att nästan sluta äta, men blev inte så extremt som tur var.
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack ❤️ Skönt det,
nouw.com/shinelikeapearl
Jessiekaos
Jessiekaos,
känner igen mig problmematiken du beskriver, fick också ätstörningar första gången jag försökte mig på att gå ner i vikt, och efter tog det lång tid innan jag liksom våga mig på det igen. man måsta ju liksom förändra mycket i tänket och ens syn på sig själv innan man ens kunna tänka i hälsosamma banor i det tänket igen kände jag. Det är ju också en inre resa man fått göra i det hela, och den är inte den enklaste heller, riktigt grymt gjort ❤
nouw.com/jessiekaos
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja usch. Visst är det så ❤️
nouw.com/shinelikeapearl