Fantastiskt

Godkväll, nu blev det ett sådant här sent inlägg igen men ja det blir när man har en minut eller två över. Åkte till Vänersborg igår efter jobbet och åkte sen till mamma tidigt i morse. Färgade håret, tog en lång dusch, var och handlade, fikade och promenerade med hundarna. Sen på kvällen gick vi allihopa till Pinchos för att äta lite middag. Det är otroligt gott men ingenting man gör ofta helt ärligt, inte rimligt billigt alltså. Men ibland får man unna sig och ibland har man mina människor i sin närhet som skämmer bort en, mer än vad man förtjänar men jag tackar och tar emot. Har haft en fantastiskt bra dag iallafall och är så nöjd med livet. Tillbaka i Vänersborg för kvällen och mycket mer händer inte idag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Tess,
Mys med en promenad med hundarna vännen 😊 Omg maten alltså hur jäkla gott ser inte de där ut att vara 😝😍 Förstår du haft en bra dag gumman 😊 Låter ju helmys!
blondinas.se
Madde ,
Jag gillar pinchos, men min man gör det inte så det blir inte allt för ofta. Tycker att det är gott, och det blir ju så dyrt/billigt man vill.
www.nouw.com/madelena
fighterwomen85
fighterwomen85,
Jag förstår att inlägget blev av sent. Så mkt som du har haft för dig 😊. Men skönt med en promenad. Pinchos är ju jättegott. Det är lätt att beställa in många små rätter å så springer notan iväg 😅. Trevligt att umgås med nära & kära.
nouw.com/fighterwomen85
Fröken Rödlök,
Jag brukar äta för runt 300+ när jag är på Pinchos och visst kan det anses vara dyrt, men jämför jag med andra restauranger är det var jag betalar. På pinchos får jag ju testa lite olika rätter vilket jag föredrar... Men håller med, det kan bli dyrt i längden när man älskar pinchos som jag gör och gärna äter där titt som tätt 😃
www.frokenrodlok.se