Fått ihop över 6000:- i presentkort

Inlägget innehåller värvningslänk.

Nu när hösten dragit igång på riktigt börjar det även komma in en hel del nya undersökningar och därför en möjlighet att tjäna in nya presentkort. Jag har som jag tidigare nämnt självtjänat ihop ca 6000:- i olika presentkort de senaste året tror jag det är nu. Har tagit ut allt från H&M och Nelly till Ikea och Stadium. Finns verkligen något för alla.

M3 Panel är en sida där du registrerar dig gratis och får sen svara på marknadsundersökningar som du får poäng för. Poängen kan du sen lösa in till olika saker eller presentkort. Jag tar alltid presentkort hos presentkortstorget där du kan välja bland massvis med butiker som H&M och Nelly.

- M3 Panel är helt gratis.
- Du får inte massvis med reklam skickat till din mail utan du får bara mail när det finns nya undersökningar att besvara. Du får inte heller telefonsamtal som folk tror, M3 är helt och hållet på nätet.
- Det är superenkelt att snabbt tjäna ihop poäng (värva vänner med så går det ännu snabbare).
- Finns både som app och hemsida.

Vill du registrera dig kan du göra det här (värvningslänk) När du registrerar dig behöver du ha både stora och små bokstäver + siffror i lösenordet (vissa har inte kunnat skapa sitt konto utan detta).

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

lyckligtjej84
lyckligtjej84,
Jag är medlem där sen några veckor men jag undrar om poängen är som pengar så om jag får 2000 poäng tex så kan man får mobil av poängen eller kostar det pengar
nouw.com/lyckligtjej84
lyckligtjej84
lyckligtjej84,
Om jag får så mycket som dig kan man får sakerna som poäng och poäng är som pengar eller måste jag betala när jag får dom
nouw.com/lyckligtjej84