Födelsedagspresent

God förmiddag, hur har ni det?
Idag är äntligen min lediga dag. Igår kväll var jag äntligen i Stockaryd och jobbade. Kom fram till att sist jag var där var den 17/2 så det var ju en halv evighet sen. Det var hur som kul att träffa de gamla och kollegorna igen. När ni läser detta så är jag på väg till Jönköping, detta inlägg är nämligen tidsinställt. Jag ska unna mig en för tidig födelsedagspresent till mig själv faktiskt, någonting jag velat göra länge.
Startade dagen redan vid sju trots att jag hade kunnat sova mycket längre men i vanlig ordning får man aldrig sovmorgon när man vill ha det, dessutom blev det ganska sent igår. Sambons son är här med så vi satt uppe ett tag efter att jag kom hem från jobbet så är inte helt piggelin idag. Började dagen vid köksbordet med en kopp kaffe och datorn iallafall. Ser ni mina tulpaner? Jag brukar unna mig det mellan varven, blir så himla glad av blommor. Passande nu när det börjar kännas som vår ute med. Jaja, nu ska jag inte svamla mer just nu utan jag återkommer ikväll med vad jag har hittat på.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Tess,
Ny dator? Tatuering? Klädplagg? Smycke 😃 ja klart du förtjänar att köpa en födelsedagspresent till dig Sj i förskott 😊 så gör ja också ibland - gratulera mig Sj till de nya jobbet i efterskott för ja kände mig så grym som lyckats få nytt jobb så snabbt 😊 kul o träffa sina gamla kollegor de lyfter en som fan på jobbet
tessys.se
Men du så trevligt att du ska unna dig något, det ska bli väldigt kul att få veta vad det är sen 😊. Jag hoppas du delger oss det 😊. Sedan så kul att träffa sina kollegor så där. Just tulpaner är vi lika med brukar också unna mig sådant.
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja det var så skönt!! Självklart ❤
nouw.com/shinelikeapearl