Första mars

Kan ni tänka er att det redan är första mars? Jag hänger helt ärligt inte riktigt med men så är det väl ibland. Eller ganska ofta om jag ska vara ärlig.

Jag njöt iallafall av att inte behöva vakna av en väckarklocka och försöker njuta av min lediga dag för sen har jag ingen fören på lördag igen. Som vanligt är dock de lediga dagarna fulla av måsten. Började dagen med att göra en vaniljpannacotta sen när gubben vaknade var vi och handlade en sväng, åkte till återvinningen och tvättade min bil för att ta lite nya bilder och lägga ut på annons. Nu är vi hemma igen och väntar på att gubbens dotter ska komma förbi en sväng innan vi åker och köper mat. Tvättar gör jag ju med, fruktansvärt spännande. Mer nödvändigt ont men vad gör man inte för att få ihop tiden.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Tess,
Jag kan ärligt talat inte fatta att de är mars redan - de betyder de är min sista dag på jobbet imorgon 😲 på onsdag börjar jag mitt nya jobb - är så nervös!!! Men ja som tyckte de var januari nyss poff så var de februari och nu helt plötsligt är de mars..
tessys.se
Jenniferssynpalivet
Jenniferssynpalivet,
Jag hänger inte heller med längre.. tiden går verkligen såå fort :O
nouw.com/jenniferssynpalivet
Inne hos Ina ,
Tycker att det är både och att ha mycket att göra på lediga dagar. På ett sätt vilar jag mer eftersom hjärnan får tänka på annat och på ett sätt ånger jag sedan att jag inte bara låg i soffan och såg en film typ.
innehosina.com
Har absolut inte förstått att det är mars idag, imorse tänkte jag liksom att nu är det bara 3 månader man ska ta sig igenom så är det juni. Fatta liksom? Och mars går ju jämt jättefort dessutom. Så gott det lät med pannacottan.
www.saramadeleine.se
Tess,
Gud ja tiden går alldeles för fort 😟 imorgon lämnar ja jobbet för o börja mitt nya på onsdag vad fan hände med mars??
tessys.se
Jessiekaos
Jessiekaos,
Haha nja nå spännande brukar de ju absolut inte vara att tvätta, håller med dig känns knäppt de redan är mars ju😂❤️
nouw.com/jessiekaos
Ullie,
jäte fin bil . ja första mars helt galet egentligen . men skönt . alltid massa måsten
weberskold..se
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Känner igen det där med massa måsten så fort man har en ledig dag... hoppas att du hann njuta liten och att bilen blir såld 😊
nouw.com/sannaevelyne
charlottelinden.se,
Tänkte på precis samma sak idag. Hur f*n blev det mars? Jag menar, nu är det vår plötsligt om man ska gå efter almanackan. Var ju julafton alldeles nyss. Läskigt 😊
charlottelinden.se
Amandizan
Amandizan,
Hoppas du får någon ledig dag bland alla måsten där du kan återhämta dig. Hoppas du gillade min testar video😊
nouw.com/amandizan