Första oktober

Kan vi ta en sekund och begrunda att det är första oktober idag? Var tar tiden vägen? Jag hänger verkligen inte med men såhär på hösten gör det inget för jag längtar redan nu efter jul. Första året på många, många år som jag har en helt egen lägenhet jag kan få pynta och rå om.
Ska inte sväva iväg för mycket om jul nu det är ju trots allt ett tag kvar. Sov riktigt dåligt inatt, låg uppe med världens tandvärk som tyvärr fortfarande sitter i men inte mycket att göra. Har hunnit ta mig till mamma iallafall och väntar på att hon ska sluta jobbet vid 12:00. Blir nog inte överdrivet mycket gjort idag om jag ska vara ärlig, ladda batterierna inför kommande jobbhelg.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Madde ,

Jag älskar julen. Försöker iof att dra ner på rent julpynt, även om någon tomte åker fram. Vill ha vinterpynt mer, och det kan ju vara framme lite längre? Massa ljus, vitt, och natur. Tandvärk är så jobbigt. Man är ju helt utslagen av det.

www.nouw.com/madelena
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo det låter smidigt! Ja verkligen..
nouw.com/shinelikeapearl
corkystyle
corkystyle,

Skönt att vara hos mamma och ladda batterierna. Något alla behöver göra ibland. Hoppas din jobb helg här bra och att tandvärken går över.

nouw.com/corkystyle
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo verkligen. Tack!
nouw.com/shinelikeapearl