Freshface

Inlägget är samarbete med Freshface.se.

God eftermiddag, hoppas ni har haft en fin dag trots det dåliga vädret. Här är det bättre iallafall så jag vill ta tillfället i akt att tipsa om en för mig nyfunnen sida som jag dock kommit att förälska mig i. Sidan heter Freshface.se och är en hemsida som samlar tips om hur du gör dina egna ansiktsmasker, vad de ät bra för och liknande. Som vissa av er kanske vet så är jag sen långt tillbaka en sucker för ansiktsmasker, speciellt nu vintertid då min hud blir helt kaos om jag bara låter den vara. En ansiktsmask är perfekta lösningen på mer eller mindre alla mina hudproblem. Senaste tiden har jag dock kört många köpta då jag helt ärligt varit lat. Men nu när jag surfat runt på deras hemsida en stund så känner jag en grym inspiration och jag vill bara testa allt,nu på direkten.

På deras hemsida hittar du enkla guider med bra beskrivningar till olika hudtyper så som torr, finnig eller fet hy. Där beskriver de vad de rekommenderar för just din hudtyp, skriver ingredienserna/blandningen och såklart hur du gör. Det är väldigt simpla men otroligt bra saker. Hemmagjorda masker är verkligen underskattade idag. Vi använder så mycket onödiga kemikalier och andra ämnen som inte ens behövs och som kanske gör mer skada än nytta för oss, tänk vad naturligt det blir att göra det hemma med så lite ingredienser som möjligt. Jag själv vill verkligen rekommendera att göra det själv om du kan, spara både pengar och miljön.

Jag har verkligen saknat en hemsida som denna, där allt samlas på ett ställe och man får legit info som man vet att man kan lita på. Känns som att de är one of a kind i sin idé och det är super kul! Förutom alla fantastiska mask-tips så hade de "freshnews" där det skrivs om lite allt mellan himmel och gjord. Jag fastnade för deras senaste inlägg där de tipsar om sellerijuice och dess fördelar. Jag fick veta att den har massvis med positiva egenskaper, däribland då för huden såklart eftersom det är där huvudfokuset ligger på deras sida. Jag ska inte avslöja för mycket utan tycker att ni ska gå in och läsa själva så får ni se vad jag menar.

Har ni testat några ansiktsmasker hemma förresten?
Jag har testat den de rekommenderar för torr hy med avokado, honung och olivolja. Det är den enda jag gjort återkommande gånger faktiskt när jag tänker efter och det är för att den fungerade så bra! Just honung framförallt vet jag har hjälpt många med deras hudproblem. Om ni inte har testat eller om ni är som jag och oftast brukar köpa era ansiktsmasker så rekommenderar jag er att surfa in på Freshface.se och låter er bli inspirerade till att börja göra era egna. Det är inte bara ekonomiskt utan som jag nämnde innan super bra för huden att skippa alla onödiga kemikalier. Gör dig själv, plånboken och miljön en tjänst helt enkelt.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Jaa idag var det lite tråkigt väder 😋 Jag hade inte hört talas om den sidan innan 😊
CheerSarah.devote.se
Johannasoderberg
Johannasoderberg,
Inte hört om den sidan förut jag heller, men gud så kul! Att få göra ansiktsmaskerna hemma är ju perfekt! Behöver ju detta nu då jag är sååå torr. Kram <3
nouw.com/johannasoderberg
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja det är super ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Moa Larsson,
Jag som älskar ansiktsmasker har verkligen missat det här totalt. Så roligt att få nys om det! Älskar husmorstips och naturliga ingredienser. Måste läsa, läsa och läsa där inne nu! Kram ❤️
nouw.com/moafidelie
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja men eller hur, tycker de är super kul att testa ❤
nouw.com/shinelikeapearl
tessbjork
tessbjork,
Superbra tips! Har aldrig hört talas om sidan innan. Min syster dricker sellerijuice varje dag och tycker det är jättebra.
nouw.com/tessbjork
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh jag hade ingen aning om de där med selleri 😊
nouw.com/shinelikeapearl